Παρουσιάστριες απασχολούν και οι ανακοινώσεις καθυστερούν

Στο τηλεοπτικό τοπίο αναμένεται ένα θερμό και γεμάτο εκπλήξεις καλοκαίρι

Παρουσιάστριες απασχολούν και οι ανακοινώσεις καθυστερούν
2'

Μέσα Ιουλίου και οι περισσότεροι τηλεαστέρες παραμένουν στο κλεινόν άστυ, καθώς οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις δεν έχουν διευθετηθεί. Τηλέφωνα, συναντήσεις και αρκετές εκκρεμότητες που παραμένουν στον αέρα, δημιουργούν ένα ταραχώδες σκηνικό για αρκετούς τηλεαστέρες.

Η Φαίη Σκορδά μπορεί να έχει δώσει τα χέρια με το MEGA, για την πρωινή ζώνη της επόμενης χρονιάς, όμως ακόμη δεν έχουμε δει την πολυπόθητη ανακοίνωση. Πληροφορίες θέλουν την παρουσιάστρια να αναμένει την τυπική λήξη της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΪ, προκειμένου να προχωρήσουν τα υπόλοιπα. Μέχρι τότε, φυσικά, δεν χάνει χρόνο αφού προσπαθεί να στήσει τη νέα της ομάδα. Μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι εκτός από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, κανείς ακόμη δεν έχει κλειδώσει.

Στα γραφεία του Φαλήρου έχει αρχίσει τις εμφανίσεις η Μαρία Αναστασοπούλου. Μετά την αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1 και το «Καλημέρα Ελλάδα», η δημοσιογράφος θα βρεθεί στον ΣΚΑΪ για μία καθημερινή εκπομπή ενημερωτικού περιεχομένου. Κι εκεί, πάντως, ανακοίνωση δεν έχει βγει… οπότε στην αναμονή.

Η Μπέττυ Μαγγίρα συνεχίζει να πολιορκείται από τον Ατζούν Ιλιτζαλί, που την θέλει για την παρουσίαση πρότζεκτ. Η σόουγουμαν, μετά τα όσα έγιναν στον ΑΝΤ1, είναι πιο προσεκτική στις επαφές της ενώ αναμένει κι άλλες προτάσεις… από παλιούς γνώριμους!

Στο OPEN τα πράγματα ακόμη δεν έχουν ξεκαθαρίσει στο κομμάτι της ψυχαγωγίας. Το κανάλι πρέπει, λόγω της άδειας που έχει, να επενδύσει στο εν λόγω κεφάλαιο κι έτσι η ιδιοκτησία έχει κάνει ξεκάθαρη την πρόθεσή της σε Κατερίνα Ζαρίφη και Ελένη Τσολάκη να παραμείνουν στον σταθμό. Μάλιστα, η Ελένη δεν θα αφήσει την πρωινή ζώνη ενώ για την Κατερίνα οι σκέψεις είναι πολλές και αφορούν τόσο σε κάτι βραδινό όσο και σε εκπομπή το Σαββατοκύριακο.

Μιας και μιλάμε για OPEN, αναμένουμε τι θα γίνει με την Τατιάνα Στεφανίδου. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις αρκετό καιρό και η παρουσιάστρια βλέπει την πρόταση με καλό μάτι.

Όπως φαίνεται, λοιπόν, οι επόμενες εβδομάδες θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον για τους πρωταγωνιστές της TV.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή