Συγκινεί ο Μιχάλης Ρέππας για την Άννα Παναγιωτοπούλου - «Δεν μπορώ να δεχτώ ότι δεν θα την δω ξανά»

Η συγκινητική εξομολόγηση του Μιχάλη Ρέππα για την Άννα Παναγιωτοπούλου και την Μίνα Αδαμάκη
1'

Μία συνέντευξη εφ'όλης της ύλης παραχώρησε ο Μιχάλης Ρέππας στο περιοδικό «Λοιπόν». Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος μίλησε για τις απώλειες της Άννας Παναγιωτοπούλου και της Μίνας Αδαμάκη που τον στιγμάτισαν.

«Και η Άννα Παναγιωτοπούλου και η Μίνα Αδαμάκη είναι απώλειες που δεν τις έχω συνειδητοποιήσει. Έτσι είναι ο χαρακτήρας μου. Έχω χάσει και τους δύο γονείς μου εδώ και αρκετά χρόνια και ακόμη δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Έτσι λοιπόν δεν μου είναι εύκολο να δεχτώ μέσα μου ότι δεν θα ξανασυναντηθώ με την Άννα και τη Μίνα. Δεν το αποδέχομαι.», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Ρέππας.

«Πρόσφατα, είδα την Άννα στον ύπνο μου. Είχαμε γράψει εγώ και ο Θανάσης, λέει, ένα μικρό κομμάτι για τον Λουδάρο και ένα για την Άννα. Της είπα να το κάνουμε μεγαλύτερο σόλο σε μια επιθεώρηση και εκείνη μου έλεγε «ναι, ναι, να το κάνουμε», πρόσθεσε ο σεναριογράφος για το όνειρο που είδε με την Άννα Παναγιωτοπούλου.

«Το έζησα σαν μια κανονική κατάσταση, γιατί τέτοιου είδους συζητήσεις κάναμε συνέχεια με την Άννα, όσο ζούσε.», είπε καταλήγοντας.

Σχετικές ειδήσεις