Αιμίλιος Χειλάκης: «Καταστράφηκα οικονομικά, αλλά το ευχαριστήθηκα»

Ο Αιμίλιος Χειλάκης μίλησε το «επικίνδυνο σπορ» των θεατρικών παραγωγών και την οικονομική καταστροφή που τον δίδαξε

Αιμίλιος Χειλάκης: «Καταστράφηκα οικονομικά, αλλά το ευχαριστήθηκα»
1'

Συνέντευξη στο «Madame Figaro» παραχώρησε ο Αιμίλιος Χειλάκης και, μεταξύ άλλων, μίλησε για την απόπειρά του στις θεατρικές παραγωγές και την οικονομική καταστροφή που βίωσε, λέγοντας χαρακτηριστικά, ότι το ευχαριστήθηκε.

«Τα περισσότερα από όσα έκανα πέτυχαν. Από αυτά το 10% οφείλεται στην τύχη, το υπόλοιπο 90% στη στοχοπροσήλωση. Ήθελα να πάω να δουλέψω στον Λευτέρη Βογιατζή, ήθελα να πάω στο Αμόρε, ήθελα να δουλέψω με τον Νίκο Μαστοράκη, με τον Βασίλη Παπαβασιλείου… Το στόχευα και το έκανα. Αργότερα ήθελα να κάνω παραγωγές για να ορίζω εγώ τα πράγματα. Τις έκανα, καταστράφηκα, το ευχαριστήθηκα. Δεν άφησα κανέναν απλήρωτο. Δεν υπάρχει έστω ένας να γυρίσει και να πει πως υπήρξα κακός παραγωγός.», ανέφερε ο ηθοποιός.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο Αιμίλιος Χειλάκης μίλησε για την ηλικιακή κρίση αποκαλύπτοντας: «Όλοι μας έχουμε σκεφτεί να δώσουμε τέλος σε μια σχέση» παραδέχτηκε ο ηθοποιός, τονίζοντας ότι: «Είμαι 53 ετών, ξέρεις πόσες ηλικιακές κρίσεις έχω περάσει; Των 20, των 30, των 40, των 50. Κι έχω να περάσω, αν ζω, των 60, των 70, των 80».

Ακόμη, ο Αιμίλιος Χειλάκης συμπλήρωσε: «Η κρίση είναι η στιγμή που αντιλαμβάνεσαι ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει και πρέπει να τα κρίνεις σωστά. Ο χρόνος δεν φέρεται σωστά σε κανέναν. Δεν θα άλλαζα κάτι στην εμφάνισή μου».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
23:52ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Καβάλα