Γιατί ο αδερφός της Τζούλια Ρόμπερτς δεν επιτρέπεται να μιλά για την ηθοποιό

«Αγαπώ την αδελφή μου, αλλά δεν μπορώ να μιλήσω γι' αυτήν», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Έρικ Ρόμπερτς
Eric Roberts arrives at the Los Angeles premiere of "The Irishman" on Thursday, Oct. 24, 2019, at the TCL Chinese Theatre. (Photo by Richard Shotwell/Invision/AP)
Associated Press
2'

Ο Έρικ Ρόμπερτς παραχώρησε συνέντευξη στο podcast «Still Here Hollywood» και μεταξύ άλλων δέχθηκε ερωτήσεις για την αδερφή του, Τζούλια, ωστόσο ο ίδιος είπε πως δεν του επιτρέπεται να μιλά για εκείνη.

Ο ηθοποιός, ο οποίος έχει περισσότερους απο 700 τίτλους στη πολυετή καρίερα του, η οποία εκτείνεται σε πέντε δεκαετίες, είναι ο μεγαλύτερος αδερφός της 56χρονης πλέον Τζούλια Ρόμπερτς, με την οποία όπως παραδέχθηκε διατηρούν μια περίπλοκη σχέση.

Αιτία της ταραχώδους σχέσης μεταξύ των αδελφών, αποτελεί η μάχη του Έρικ με τον εθισμό, κάτι που τον οδήγησε επίσης να χάσει ακόμη μια σημαντική γυναίκα στη ζωή του, τη σύζυγο του και επίσης ηθοποιό Κέλι Κάνινγχαμ.

Η Τζούλια η οποία ήταν αχώριστη με τον αδερφό της, χρηματοδότησε μάλιστα τα δικαστικά έξοδα της κουνιάδας της κατά τη διάρκεια μιας μάχης για την κηδεμονία της κόρης του ζευγαριού, Έμμα,.

Ο 68χρονος ηθοποιός σύμφωνα με τον Independent, είχε μιλήσει το 2018 σε συνέντευξη του στο Vanity Fair για τις κακές σχέσεις που διατηρεί με την αδερφή του, κατηγορώντας μάλιστα τον εαυτό του.

«Ήμουν εξαντλητικός στην παρέα μου. Παραπονιόμουν, κατηγορούσα, δεν μπορούσα να απολαύσω τίποτα. Όλοι στον κόσμο μου χρειάζονταν ένα διάλειμμα μερικές φορές, και αυτό πρέπει να περιλάμβανε και την Τζούλια», είχε πει τότε στη συνέντευξή του.

Ακόμη, ο Έρικ ισχυρίζεται ότι η Τζούλια Ρόμπερτς του έχει δώσει πλέον εντολή να μη μιλάει δημόσια για τη σχέση τους. Μιλώντας στο ίδιο podcast, ο Έρικ Ρόμπερτς είπε στον οικοδεσπότη Steve Kmetko: «Αγαπώ την αδελφή μου, αλλά δεν μπορώ να μιλήσω γι' αυτήν».