Τα ριάλιτι της νέας σεζόν και οι παρουσιαστές που «κλειδώνουν»

Τα ριάλιτι θα πρωταγωνιστήσουν στο πρόγραμμα της ερχόμενης χρονιάς

Τα ριάλιτι της νέας σεζόν και οι παρουσιαστές που «κλειδώνουν»
3'

Η μυθοπλασία μπορεί να σαρώνει τα τελευταία χρόνια στην TV, όμως τα ριάλιτι έχουν σταθερή θέση στον προγραμματισμό των καναλιών. Έτσι και τους επόμενους μήνες, θα δούμε νέα πρότζεκτ αλλά και παλιά γνώριμα να βγαίνουν στον αέρα με πρόσωπα έκπληξη.

Μία από τις τάσεις, άλλωστε, είναι να αναλαμβάνουν την παρουσίαση άνθρωποι από διαφορετικούς χώρους λανσάροντας τους εαυτούς τους ως νέες επιλογές. Φυσικά, υπάρχουν και οι τηλεαστέρες- αξία στη μικρή οθόνη.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, ανακοινώθηκε μέσα από την καλοκαιρινή εκπομπή
του σταθμού «Summer’s Cool» ποιος θα παρουσιάσει το φορμάτ «Tempting
Fortune» στον ΣΚΑΪ. «Είναι ηθοποιός, ψηλός, μελαχρινός, γοητευτικός»
περιέγραψε, μεταξύ άλλων, η Μάρτζυ Λαζάρου για να αποκαλύψει αμέσως μετά
το όνομα του. «Γιάννης Τσιμιτσέλης, λοιπόν», συμπλήρωσε με ενθουσιασμό η
δημοσιογράφος και συνεργάτιδα του Λάμπρου Κωνσταντάρα και της Μαριάντας
Πιερίδη. «Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε ότι στο Tempting Fortune θα είναι
παρουσιαστής ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. Ένα παιχνίδι δράσης που θα έχει πάρα
πολλούς παίκτες για να δοκιμαστούν σε διάφορες δοκιμασίες και, όπου κι αν έχει
προβληθεί, έχει σημειώσει ιδιαίτερη επιτυχία». τσι, για πρώτη φορά, ο Γιάννης
Τσιμιτσέλης θα δοκιμαστεί στην παρουσίαση προγράμματος όπως το «Tempting
Fortune», ενώ είχε προηγηθεί η ταξιδιωτική εκπομπή «Fishy».

Για την ιστορία, το εν λόγω πρότζεκτ είναι ένα παιχνίδι δράσης και περιπέτειας με 12 παίκτες, οι οποίοι κατά τη διάρκεια ενός οδοιπορικού 18 ημερών έρχονται αντιμέτωποι με συναρπαστικές δοκιμασίες και «πειρασμούς», έχοντας ως μοναδικό τους στόχο την
επιβίωση αλλά και τη διεκδίκηση ενός μεγάλου χρηματικού επάθλου.

Το «Cash Kitchen» είναι ένα από τα προγράμματα του ΣΚΑΪ που... θα μας βάλει στην κουζίνα. Πρόκειται για ένα μαγειρικό φορμάτ, όπου 12 παίκτες θα βάλουν όλη την αγάπη και το μαγειρικό τους ταλέντο για να κερδίσουν τους κριτές, τον παρουσιαστή και το κοινό. Ο άνθρωπος, που θα αναλάβει το τιμόνι, φαίνεται ότι είναι ο Κρατερός Κατσούλης χωρίς όμως ακόμη να έχουν πέσει υπογραφές.

Στο κανάλι του Φαλήρου ετοιμάζουν το πολυσυζητημένο «Exatlon». Πρόκειται για ένα αγωνιστικό ριάλιτι το οποίο έχει προβληθεί με επιτυχία σε πολλές χώρες, όπως στη Βραζιλία, στη Ρουμανία, στο Μεξικό, και έχει σαρώσει σε τηλεθέαση.

Για την παρουσίαση έχουν ακουστεί πολλά ονόματα, όπως αυτό του Γιώργου Λιανού, του Γιώργου Αγγελόπουλου, του Γιώργου Μπόγρη, του Σάκη Κατσούλη, του Σάββα Πούμπουρα. Ο Γιώργος Λιανός, βέβαια, ξεκαθάρισε στις κάμερες πρόσφατα ότι δεν θα είναι εκείνος ο οικοδεσπότης: «Δεν ισχύει ότι θα είμαι ο παρουσιαστής του Exatlon. Αν ξέρετε κάτι άλλο εσείς, πείτε το μου γιατί μόλις έφερα τα πράγματα, να τα ξαναβάλω στο αυτοκίνητο. Δεν έχω κάνει τέτοια συζήτηση. Με έχουν πάρει όμως για να προτείνω άλλα πρόσωπα, οπότε εγώ μάλλον δεν θα πάω».

Να σημειωθεί ότι το δεύτερο μισό της χρονιάς θα δούμε και το «Survivor», με σίγουρο παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό που έχει συνδέσει το όνομά του με το πρότζεκτ.

Στο μέτωπο του STAR, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, το πρώτο μισό της επόμενης σεζόν, θα βρίσκεται στη «Φάρμα» που είναι ένα πρότζεκτ που έχει κλειδώσει. Ο σεφ βρέθηκε και την περσινή σεζόν στην ίδια θέση, κερδίζοντας το στοίχημα! Ο αγαπημένος των τηλεθεατών, το δεύτερο μισό, θα είναι ξανά στο «MasterChef» που φέτος σάρωσε και ανανέωσε το ραντεβού του.

Τα στελέχη του ΑΝΤ1 ήδη έχουν δρομολογήσει τον νέο κύκλο του «Dragons’ Den». «Το Dragons’΄ Den είναι στον ΑΝΤ1, από εδώ ξεκίνησε, θα παραμείνει εδώ και θα πάμε σίγουρα και για season 3 με εμένα παρουσιαστή», δήλωσε ο Σάκης Τανιμανίδης στον Γιώργο Λιάγκα πριν λίγο καιρό.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή