Κατερίνα Στικούδη: «Πού να σας τα λέω...» - Μας συστήνει τη νονά του δεύτερου γιου της

Η γνωστή τραγουδίστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία από το παρελθόν και δύο στιγμιότυπα από το σήμερα

Κατερίνα Στικούδη: «Πού να σας τα λέω...» - Μας συστήνει τη νονά του δεύτερου γιου της
1'

Η Κατερίνα Στικούδη προχώρησε σε μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στα Μέσα Κοινωνικής δικτύωσης αποκαλύπτοντας το πρόσωπο που επέλεξε να βαφτίσει τον δεύτερο γιο της.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή τραγουδίστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία από το παρελθόν και δύο στιγμιότυπα από το σήμερα, συστήνοντας μας την Ελένη, με την οποία, η φιλία τους θα εξελιχθεί σε κουμπαριά.

Η Κατερίνα Στικούδη έγραψε στην δημοσίευση της: «Που να σας τα λέω … μου φαίνεται σαν όνειρο… Σε γνώρισα όταν ήμουν 20 χρόνων… (πριν 7 χρόνια δηλαδή ) … είχα την τύχει να μένουμε στην ίδια πολυκατοικία, στην αγαπημένη μου γειτονιά την Καισαριανή.

Με αγάπησες από την πρώτη στιγμή… γι αυτό που είμαι, για τη μουσική μου και για όλα όσα αποφάσιζα να κάνω κατά καιρούς. Πέρασε ο καιρός και αποφάσισα να φύγω μια μέρα.. δε θα ξεχάσω τι μου είχες πει, θα χαθούμε τώρα εμείς; Και σου είχα απαντήσει πως οποίος δεν θέλει να χαθεί δεν χάνεται, σου χαμογέλασα και σε πήρα αγκαλιά…

Τώρα εσυ μικρό μου κοριτσάκι έγινες μια γυναικάρα που θαυμάζω για τους στόχους της και το πείσμα της .. εσύ μικρό μου κοριτσάκι ομόρφυνες πολύ, ψήλωσες ωρίμασες .. Εσύ μικρό μου κοριτσάκι τον Σεπτέμβρη θα γίνεις η νονά του δεύτερου γιου μου .. Η συγκίνηση τεράστια …. Θα Σ αγαπώ για πάντα».

Η φωτογραφία από το παρελθόν:

Οι νέες φωτογραφίες:

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή