Όλοι οι ηθοποιοί που μπαίνουν στους νέους κύκλους των σειρών

Κάποιες από τις παραγωγές μυθοπλασίας συνεχίζονται με ενδιαφέρουσες προσθήκες στο καστ
5'

Οι ελληνικές σειρές θα σαρώσουν την ερχόμενη χρονιά, με τα κανάλια να επενδύουν πολύ στη μυθοπλασία. Εκτός των νέων παραγωγών, θα δούμε και ήδη αγαπημένα σίριαλ με καινούργια επεισόδια και προσθήκες στο πρωταγωνιστικό καστ.

Η σειρά «Η παραλία», που αγαπήθηκε από το κοινό για τις δυνατές ιστορίες, τους πολύπλευρους χαρακτήρες και το ειδυλλιακό σκηνικό της Κρήτης, επιστρέφει στην ΕΡΤ1, τη νέα τηλεοπτική σεζόν, για να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία της. Η δεύτερη χρονιά μάς μεταφέρει στην Κρήτη του 1975, σε μια εποχή που η Ελλάδα αφήνει σιγά σιγά πίσω το σκοτάδι της χούντας και η Δημοκρατία παλεύει να βρει τα πατήματά της στο ανασυγκροτημένο ελληνικό κράτος.

Στους λαξευμένους βράχους των Ματάλων, παλιοί και νέοι χαρακτήρες συνυπάρχουν και αναζητούν την ταυτότητά τους μέσα σ’ έναν κόσμο που αλλάζει ραγδαία. Η συνέχεια της αγαπημένης σειράς υπόσχεται να είναι ακόμα πιο συναρπαστική, με τους παλιούς ήρωες να έρχονται αντιμέτωποι με νέες προκλήσεις και νέους χαρακτήρες να φέρνουν φρέσκο αέρα στην ιστορία. Αφροδίτη Λιάντου (Ιφιγένεια Τουφεξή), Αλεξία Καλτσίκη (Φανή Τουφεξή), Κώστας Κάππας (Χρήστος Τουφεξής), Χρήστος Κραγιόπουλος (Απόστολος Τουφεξής), Ντένια Στασινοπούλου (Σοφί), Σύρμω Κεκέ (Μπέρτα), Ειρήνη Γιώτη (Αρια), Ανδριάνα Σαράντη (Γιούντιθ), Ευθαλία Παπακώστα (Εϊμι), Αλκης Μπακογιάννης (Ιάκωβος Γεροντάκης) προστίθενται στο καστ και φέρνουν τα πάνω-κάτω.

Στο ίδιο κανάλι το ερωτικό δράμα εποχής «Ηλέκτρα», βασισμένο σε μια ιδέα της συγγραφέως Ελένης Καπλάνη, σε σκηνοθεσία της Βίκυ Μανώλη και σενάριο των Μαντώς Αρβανίτη και Θωμά Τσαμπάνη, κάνει come back με καινούργια επεισόδια γεμάτα ανατροπές, ανομολόγητους έρωτες και σκοτεινά μυστικά που έρχονται στο φως. Ο Νικόλας, σ’ ένα ειρωνικό γύρισμα της μοίρας, θα γίνει από θύτης θύμα μιας αδίστακτης γυναίκας. Η Νέμεσις είναι εδώ για τον Νικόλα μα και για την Ηλέκτρα, που πρόδωσε τον Σωτήρη, αλλά και προδόθηκε από τον Παύλο. Οαρραβώνας της κόρης της μαζί του θα είναι το μεγαλύτερο χτύπημα που έχει δεχτεί ποτέ στη ζωή της. Θα τ’ αντέξει; Ηλέκτρα, Σωτήρης, Παύλος, Νεφέλη και Νικόλας παλεύουν να ζήσουν, να λησμονήσουν, ν’ αγαπηθούν, να εκδικηθούν, να εξιλεωθούν. Όλοι τους έρμαια της μοίρας μα και των επιλογών τους. Οι νέοι χαρακτήρες που έρχονται στη σειρά είναι οι Αλεξάνδρα Παντελάκη (Δέσπω Καραβά), Ηλιάνα Μαυρομάτη (Αγνή Ντούτση), Σπύρος Σταμούλης (Αλέξηςν Μπόγρης), και σίγουρα θα απασχολήσουν.

Στον ALPHA, μόνο ο «Γιατρός» πήρε το πράσινο φως για την ερχόμενη χρονιά. Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, στο ρόλο του Ανδρέα Βρεττού, έδωσε την πιο συγκινητική ερμηνεία της ζωής του. Στο νέο κύκλο επεισοδίων, καινούργια πρόσωπα, σημαντικοί πρωταγωνιστές, έρχονται. Θα δούμε τους Μαριάννα Κιμούλη, Πέτρο Λαγούτη, Θάλεια Ματίκα, Έλενα Μεγγρέλη, Ηλέκτρα Μπαρούτα, Ιωάννη Παπαζήση, Ευδοκία Ρουμελιώτη, Αλέκο Συσσοβίτη, που θα προκαλέσουν αίσθηση. Η δεύτερη σεζόν θα μας συνεπάρει αφηγούμενη τη μεγάλη νέα αρχή που περιμένει το Γιατρό και τους συναδέλφους του, οι οποίοι αφήνουν πίσω τους την κρίσιμη περίοδο της έκτακτης υγειονομικής ανάγκης που δημιούργησε ο Covid-19. Η δεύτερη σεζόν μιλάει για την ελπίδα και την εμπειρία της ασθένειας ως μια δεύτερη ευκαιρία, εστιάζοντας στην επιστροφή στην κανονικότητα μετά το τέλος της πανδημίας. Ο Αντρέας και οι συνάδελφοί του, αφού βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του πολέμου κατά του Covid, αρχίζουν να φροντίζουν ξανά με ενσυναίσθηση τους ασθενείς που τους εμπιστεύονται στην αναζήτηση διάγνωσης και θεραπείας.

Οι νέοι χαρακτήρες στη «Γη της Ελιάς»

Είναι από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των τελευταίων χρόνων, καθώς κατάφερε για τρία χρόνια -καθημερινά- να ξεπερνά το 20% και να κερδίζει το κοινό. Η «Γη της Ελιάς», με την υπογραφή του Ανδρέα Γεωργίου και της Βάνας Δημητρίου, έχει πάρει το πράσινο φως για του χρόνου, με τις εξελίξεις να είναι πολλές.

Στο τελευταίο επεισόδιο είδαμε το σπίτι του Μάνου να γίνεται στάχτη, ενώ αγνοούνταν η μικρή Αγγελική. Φυσικά, πίσω από όλο αυτό, δεν κρύβεται καμία άλλη, παρά η Αμαλία. Η ίδια έχει συνεργό την Αλεξάνδρα, που θα υποδυθεί η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. Η καλλονή θα κάνει την εμφάνισή της την επόμενη σεζόν και ο ρόλος της θα είναι σκοτεινός. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, η Αμαλία μαζί με την Αλεξάνδρα πήραν τη μικρή Αγγελική από το σπίτι και την οικιακή βοηθό που είχαν εκεί και τους εξαφάνισαν με σκοπό να κάνουν το σπίτι στάχτη.

Οι προσθήκες στο καστ δεν σταματούν εδώ. Ο Θανάσης Βισκαδουράκης θα υποδυθεί έναν ιερέα, αλλά ο ρόλος του θα είναι απρόβλεπτος και σίγουρα ανατρεπτικός. Ο Στέφανος Μιχαήλ, επίσης, ο οποίος δουλεύει συχνά με την dream team της μυθοπλασίας, Ανδρέα Γεωργίου-Βάνα Δημητρίου, πρόκειται να εμφανιστεί στη νέα σεζόν της «Γης της Ελιάς» και θα ενσαρκώσει τον Μιχάλη Χατζή, συνεργάτη του Τζον, τον οποίο γνώρισε ο Ισίδωρος στην Αμερική.

Σχετικές ειδήσεις