Άγιος Έρωτας: Οι πρώτες φωτογραφίες από την καθημερινή σειρά του ALPHA

Η παραγωγή μυθοπλασίας προετοιμάζεται με πυρετώδεις ρυθμούς…

Άγιος Έρωτας: Οι πρώτες φωτογραφίες από την καθημερινή σειρά του ALPHA
2'

Στον ALPHA τα φώτα έχουν ανάψει και γυρίζονται όλες οι νέες σειρές, που θα δούμε του χρόνου. Μία εξ’ αυτών φέρει τον τίτλο «Άγιος Έρωτας» και πρόκειται για το σίριαλ που θα πάρει τη θέση του «Σασμού» στην καθημερινή αρένα.

Η τοπική κοινωνία μιας μικρής πόλης αναστατώνεται όταν φθάνει ο πατήρ Νικόλας (Δημήτρης Γκοτσόπουλος), ο νέος ιερέας και καθηγητής θεολογίας που εκτός από νιάτα, γοητεία και ανοιχτές ιδέες έχει και πολλά μυστικά που κανείς δε μπορεί να φανταστεί. Δεν είναι τυχαία η παρουσία του σε αυτό τον τόπο και τα πράγματα θα γίνουν πιο περίπλοκα όταν συναντά την Χλόη (Δανάη Παππά), τη μικρή κόρη του ισχυρότερου και πλουσιότερου άντρα της περιοχής Παύλου Μαρκόπουλου (Δημήτρης Παπανικολάου). Στην αρχή θα σταθεί δίπλα της στην προσπάθειά της να διεκδικήσει τη ζωή της, όμως σύντομα θα βρεθεί αντιμέτωπος με μια νέα για εκείνον πραγματικότητα. Και θα κληθεί να απαντήσει στα δικά του διλήμματα, ανάμεσα στην πίστη του και τις αδυναμίες του.

agios-erotas-papanikolaou-pappa-4-1152x1536.jpg

Πρωταγωνιστικό δίδυμο θα είναι ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος και η Δανάη Παππά που θα ζήσουν έναν απαγορευμένο έρωτα, ενώ ο Δημήτρης Παπανικολάου θα κάνει τον «κακό» της υπόθεσης, τον πατέρα της Δανάης Παπά, Παύλο Μαρκόπουλο. Ο ίδιος μίλησε για τον εν λόγω ήρωα και τον «Άγιο Έρωτα» αποκαλύπτοντας: «Μου τράβηξε την προσοχή αμέσως το πολύπλοκο του χαρακτήρα. Δηλαδή διαβάζοντας, είδα ότι είναι σαν να έχει ένα διαφορετικό ξεχωριστό πρόσωπο προς κάθε του επαφή και σχέση, είναι άλλος. Και ξεχώρισα πάνω από όλα το πώς χτυπήθηκε από αυτό που ο ίδιος αντιλαμβάνεται ως προδοσία της αγαπημένης του κόρης, ακριβώς επειδή πρόκειται ίσως για το μοναδικό τόσο δικό του και αγαπημένο πρόσωπο. Γιατί την ξεχωρίζει και από τα παιδιά του».

agios-erotas-papanikolaou-pappa-2-1152x1536.jpg

Όσο για τον τρόπο που θα προσεγγίσει τον χαρακτήρα, δήλωσε: «Αυτό που θα ήθελα να καταφέρω σε σχέση με το ρόλο, είναι να βρω ένα χώρο να “φωτίσω” αυτόν τον σύνθετο χαρακτήρα, να τον “φωτίσω” από πολλές γωνίες. Η πιο μεγάλη μου επιθυμία είναι το πρόσωπο αυτό να μην είναι μονοδιάστατα ο κακός τηςυπόθεσης, που είναι, αλλά και να μην είναι. Να μην είναι δηλαδή αυτός που από την πρώτη ανάγνωση θα έλεγε κάποιος σίγουρα ότι είναι αυτό, αλλά να είναι και πολλά περισσότερα».

Ταμίλλα Κουλίεβα, Γιάννης Τσορτέκης, Κατερίνα Παπουτσάκη, Μαρίνα Ψάλτη, Μαρία Κατσανδρή, Ηρώ Μουκίου, Θανάσης Κουρλαμπάς, Καλλιρόη Μυριαγκού, Ηλίας Βαλάσης, Ελευθερία Πάλλα, Μιχάλης Πανάδης, Γιάννης Εγγλέζος, Γιούλη Γεωργακοπούλου, Κώστας Κονταράτος, Ιφιγένεια Καραμήτρου, Αντιγόνη Μακρή, να σημειωθεί συμπληρώνουν το καστ.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή