Μελέτης Ηλίας: Μιλά για τη σοβαρή περιπέτεια υγείας του - «Είχα Άγιο»

Μελέτης Ηλίας: Ο ηθοποιός αποκάλυψε το σοβαρό πρόβλημα υγείας του

Μελέτης Ηλίας: Μιλά για τη σοβαρή περιπέτεια υγείας του - «Είχα Άγιο»
1'

Για την περιπέτεια που είχε με την υγεία του πριν μερικά χρόνια μίλησε ο Μελέτης Ηλίας το βράδυ της Δευτέρας 15/7 στην εκπομπή «Στιγμές» στο κανάλι One. Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι πριν μερικά χρόνια και ενώ βρισκόταν σε περιοδεία με μια θεατρική παράσταση που συμμετείχε, άρχισε ξαφνικά να έχει πόνους, αποφάσισε να πάει άμεσα στο νοσοκομείο, διαφορετικά τα πράγματα θα μπορούσαν να έχουν εξελιχθεί πολύ διαφορετικά.

«Εγώ γενικά οι δυσκολίες που αντιμετωπίζω και μου είναι μη διαχειρίσιμες είναι σε σχέση με θέματα υγείας, είναι πέρα από τις δυνάμεις μου. Μία πολύ δύσκολη στιγμή ήταν όταν εν μέσω περιοδείας είχα ξαφνικά τρομερούς πόνους», είπε αρχικά ο Μελέτης Ηλίας.

«Αποδείχθηκε ότι, εάν λειτουργούσα με το δεδομένο ότι είμαι ηθοποιός και θα παίξω ακόμα και με 40 πυρετό, θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο. Ήταν μία σκωληκοειδίτιδα που θα εξελισσόταν σε περιτονίτιδα και το πρόλαβα τελευταία στιγμή», περιέγραψε ο ηθοποιός στην κάμερα του One Channel.

«Έμεινα μία εβδομάδα στο νοσοκομείο και έλεγα ότι είχα άγιο που τελευταία στιγμή είπα «τα παρατάω όλα και πάω να με δει κάποιος». Αυτή ήταν μία δύσκολη στιγμή στη ζωή μου και έχω να τη μνημονεύω σχεδόν δέκα χρόνια μετά», κατέληξε στην ιστορία του ο Μελέτης Ηλίας.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
12:18ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στο Δήλεσι

12:18ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στο Δήλεσι