Μιχάλης Κεφαλογιάννης: Η επίσημη ανακοίνωση του MEGA για τον δημοσιογράφο

Στην ανανέωση της συνεργασίας τους προχωρούν MEGA και Μιχάλης Κεφαλογιάννης

Μιχάλης Κεφαλογιάννης: Η επίσημη ανακοίνωση του MEGA για τον δημοσιογράφο
1'

Το Mega την Τρίτη 16/7 ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του MEGA:

«Το MEGA ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη. Ο έμπειρος δημοσιογράφος θα συνεχίσει με έγκυρο, αξιόπιστο και ψύχραιμο τρόπο, να μας ενημερώνει για θέματα που άπτονται τόσο της σωματικής όσο και της ψυχικής μας υγείας.

Σε μία εποχή όπου οι ρυθμοί ζωής και το άγχος «δοκιμάζουν» το σώμα, την ψυχή και τις διαπροσωπικές μας σχέσεις σε κάθε επίπεδο, η εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας Vita» εστιάζει στα προβλήματα και προτείνει λύσεις, με στόχο την επίτευξη ενός ισορροπημένου και ποιοτικού τρόπου διαβίωσης.

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης και οι συνεργάτες του παρουσιάζουν τις πιο πρόσφατες εξελίξεις για όλα τα σημαντικά ζητήματα υγείας. Ειδικοί καταθέτουν τις γνώσεις τους και δίνουν συμβουλές για τη διαχείριση και αντιμετώπιση όσων μας απασχολούν, ενώ μέσα από τις προσωπικές εξομολογήσεις των καλεσμένων, μαθαίνουμε καλύτερα τον εαυτό μας και τις ανάγκες του.

Η εκπομπή που βάζει στο επίκεντρο τον άνθρωπο και μας έχει μυήσει στην ευζωΐα ως επιλογή και στάση ζωής, συνεχίζει δυναμικά στο MEGA».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή