Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Θα κινηθεί νομικά μετά την επίθεση που δέχθηκε από σκύλο

Ο ηθοποιός ανέφερε, ότι η ιδιοκτήτρια του σκύλου μετά την επίθεση εξαφανίστηκε
2'

Ακόμα δεν έχει συνέλθει από το σοκ ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης μετά την επίθεση που δέχτηκε από σκυλί το πρωί της Τρίτης (16/7) στην Μεσογείων.

Ο γνωστός ηθοποιός τραυματίστηκε στα χέρια και στην κοιλιά του, με συνέπεια να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Το απόγευμα της Τρίτης (16/7), ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης δημοσίευσε νέα βίντεο μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αποκαλύπτοντας πως τελικά κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστου, ελπίζοντας να βρεθεί η ιδιοκτήτρια του σκυλιού, η οποία μετά την επίθεση εξαφανίστηκε.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ για τα μηνύματα που μου έχετε στείλει. Επειδή μάλλον δεν έχει γίνει πολύ κατανοητό το πώς ξεκίνησε το περιστατικό. Εκείνη την ώρα ήμουν σε μεγάλο σοκ, έτσι κι αλλιώς. Σταμάτησα στον δρόμο γιατί το σκυλί αυτό είχε φύγει από το αφεντικό του, από το λουρί και τριγυρνούσε ελεύθερος στην Μεσογείων. Είδα την ιδιοκτήτριά του να ουρλιάζει δεξιά και αριστερά στο πεζοδρόμιο, φοβούμενη μήπως το σκυλί της το πατήσουν τα αυτοκίνητα, οπότε επειδή γνωρίζω από σκυλιά έκανα δεξιά, έκανα νόημα στους οδηγούς να σταματήσουν και η κυρία ξεκίνησε να κυνηγάει το σκυλί της, ουρλιάζοντας να πάει σε αυτήν. Μια εντελώς λάθος πρακτική.

Έμεινα έξω από το αυτοκίνητο και έκατσα με τα γόνατα μήπως έρθει το σκυλί προς τα εμένα, που ήμουν πιο ψύχραιμος και ήρεμος. Αφού εκαναν δυο γύρους πίσω από το αμάξι μου, ξαφνικά το σκυλί ήρθε μπροστά μου, ησύχασε, δεν είχε κάποιο θέμα για μερικά δευτερόλεπτα έμεινε ήσυχο. Με άφησε να το αγγίξω και ακολουθούσε το αφεντικό από πίσω, η οποία συνέχισε να ουρλιάζει και να φωνάζει και τη στιγμή που πήγε να του βάλει το λουρί είτε επειδή αισθάνθηκε ασφάλεια είτε επειδή από το άγχος και το τρόμαγμα αντέδρασε είτε επειδή έχει συνηθίσει να φοράει το λουρί και να τραβάει, αμέσως μου όρμηξε στα χέρια.

Πάρα πολύ τρομακτικό αυτό που μπορεί να σου συμβεί στην Αθήνα από το πουθενά, τρόμαξα πάρα πολύ. Είχα χρόνια να τρομάξω τόσο γιατί αμέσως σκέφτεσαι το χειρότερο, γιατί όταν ο ιδιοκτήτης του σκυλιού δεν αναλαμβάνει την ευθύνη και από φόβο ή οτιδήποτε φεύγει, εσύ μένεις λίγο μετέωρος, γιατί δεν ξέρεις τι έχει το σκυλί, είναι λογικό τα σκυλιά να ακολουθούν το ένστικτό τους αλλά εκείνη τη στιγμή χρειάζεσαι να σου πει είμαι εδώ, το σκυλί έχει εμβολιαστεί, όλα καλά και να σου φύγει το άγχος» ανέφερε ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης.

Σχετικές ειδήσεις