Αυτές είναι οι κωμικές σειρές που θα σκορπίσουν γέλιο τη νέα χρονιά

Η μυθοπλασία θα πρωταγωνιστήσει ξανά, με τις κωμωδίες να επιφυλάσσουν πολλές εκπλήξεις 
3'

Η τηλεόραση είναι μέσο ψυχαγωγίας και τα στελέχη των καναλιών φαίνεται ότι βάζουν στόχο να χαρίσουν γέλιο, μεταξύ άλλων, στους λάτρεις της μυθοπλασίας. Νέες κωμικές σειρές «προσγειώνονται» στην αρένα και το μόνο βέβαιο είναι ότι δεν θα περάσουν απαρατήρητες.

Στον ΑΝΤ1 θα βγάλουν στον αέρα τα «Καλά γεράματα», με την ιστορία να διαδραματίζεται σε ένα πολυτελές γηροκομείο. Ενας απελπισμένος τυχοδιώκτης πιάνει δουλειά για να αποσπάσει κληρονομιές από ηλικιωμένους, αλλά άθελά του καταλήγει να ξεσκεπάσει ένα µμεγάλο σκάνδαλο. Το σενάριο υπογράφουν οι Γεωργία Φώτου και Μάκης Πιτταράς, ενώ τη σκηνοθεσία ο Μιχάλης Βογιατζάκης.

Το STAR έχει ήδη στα χέρια του τον δεύτερο κύκλο του σίριαλ «IQ 160». Πρωταγωνιστές δύο από τους πιο επιτυχημένους και δημοφιλείς ηθοποιούς της γενιάς τους, που έχουν αφήσει το προσωπικό τους αποτύπωμα με σπουδαίες ερμηνείες στην τηλεόραση, στο θέατρο και στον κινηματογράφο, η Σμαράγδα Καρύδη και ο Νίκος Κουρής! Και στη δεύτερη σεζόν, η σχέση τους και οι περιπέτειες στο αστυνομικό τμήμα προκαλούν το ενδιαφέρον με τα ευτράπελα να είναι πολλά.

«Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα» έρχεται στον ALPHA. Είκοσι τρία χρόνια μετά την ταινία «Το Κλάμα Βγήκε Από Τον Παράδεισο», αφιερωμένη στον ελληνικό κινηματογράφο, έρχεται «Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα» μια σάτιρα, φόρος τιμής στις μεγαλύτερες επιτυχίες της σύγχρονης ελληνικής τηλεόρασης, μέσα από την κωμική ματιά του δίδυμου των επιτυχιών Θανάση Παπαθανασίου – Μιχάλη Ρέππα. Ανάμεσα σε δύο χωριά, την Άνω και Κάτω Παπαριά εξελίσσεται μία ιστορία αγάπης Ρωμαίου και Ιουλιέτας… από εκεί και πέρα, τίποτα δεν θα μείνει όρθιο! Αδίστακτοι επιχειρηματίες, διαπλοκή, οικογενειακή αλλοτρίωση, επαγγελματίες δολοφόνοι, εκβιασμοί, απαγωγές και κάθε είδους πιθανή και απίθανη ανατροπή θα συμβεί σε αυτή τη σειρά. Ας είναι καλά το “Τζέλα Δ” και τα φουγάρα του, γιατί μπορεί ο αδέκαστος δικηγόρος Στέφανος Μπάρας να συνταξιοδοτήθηκε εις τας Αθήνας, αλλά η κατάρα της Τζέλας θα παραμείνει εις τους αιώνας. Με ένα all-star cast ηθοποιών (Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Γιάννης Απέργης, Σοφία Βογιατζάκη, Βάσω Γουλιελμάκη, Τζένη Διαγούπη, Joyce Ευείδη, Μάνος Ιωάννου, Κώστας Καζάκας, Άννα Κουρή, Καίτη Κωνσταντίνου, Νίκη Λάμη, Μαρία Λεκάκη, Αντώνης Λουδάρος, Ματθίλδη Μαγγίρα, Αντιγόνη Νάκα, Σπύρος Πούλης, Μιχάλης Ρέππας, Χρύσα Ρώπα, Μαριέλα Σαββίδου, Μαίρη Σαουσοπούλου, Πάνος Σταθακόπουλος), σε ένα all-dream σκηνικό, αλμοδοβαρικά, υπέρλαμπρα ρούχα και εμβληματικό μακιγιάζ, θα απολαύσουμε την στροφή της τηλεόρασης από το γκλάμουρους βλαχομπαρόκ στην ελληνική ύπαιθρο και θα γελάσουμε με γαργαλιστικές ατάκες που όλοι έχουμε λατρέψει.

Η ΕΡΤ1 έχει ανακοινώσει τη νέα της καθημερινή σειρά με τίτλο «Αρχελάου 5» και αγαπημένους ηθοποιούς στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Γιάννης Στάνκογλου, Εβελίνα Παπούλια, Νατάσσα Εξηνταβελώνη, Χάρης Χιώτης, Άλκηστις Ζιρώ, Γιάννης Καράμπαμπας, Γεράσιμος Γεννατάς, Βάσω Καβαλιεράτου, Γιάννης Διακάκης και ο Δημήτρης Πιατάς, ετοιμάζονται να ενσαρκώσουν τους κεντρικούς ήρωες. Μεγάλοι έρωτες, ισχυρές φιλίες, προδοσίες, ρίξεις, τσακωμοί και πολλές ακόμα απρόσμενες εξελίξεις θα διαταράξουν τη ζωή πολλών διαφορετικών ανθρώπων που ήρθαν κοντά με αφορμή ένα μπαρ στην Αρχελάου 5. Ένα μπαρ που, παρά το γεγονός ότι θα μπει στο στόχαστρο πολλών, θα συνεχίζει να λειτουργεί αδιάκοπα και να αλλάζει συνεχώς τη ζωή και την καθημερινότητα όλων. Η υπόθεση εκτυλίσσεται σε πολυκατοικία στο Παγκράτι και πρόκειται για μία σύγχρονη κωμωδία, με έξυπνο χιούμορ, πολυδιάστατους χαρακτήρες, τη φρέσκια σκηνοθετική ματιά των Λήδας Βαρτζιώτη, Δημήτρη Τσακαλέα και Φωτεινής Κοτρώτση.

Όσον αφορά στο MEGA; Ο Λάμπρος Φισφής ετοιμάζει μία κωμωδία με τίτλο εργασίας «Έχω παιδιά». Αν και δεν έχουν γίνει γνωστές πολλές λεπτομέρειες, ο Αιμίλιος Χειλάκης, η Αθηνά Οικονομάκου και η Ευγενία Σαμαρά φαίνεται ότι έχουν δεχτεί πρόταση.