Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Όταν ήμουν αθλήτρια, θυμάμαι να πεινάω, δεν τρώγαμε»

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μίλησε για το κομμάτι της διατροφής στα χρόνια της ως αθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής 
1'

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου παραχώρησε συνέντευξη εφ όλης της ύλης όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα χρόνια που ήταν αθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής και την λογική του «δεν τρώμε».

Καλεσμένη στον τηλεοπτικό σταθμό Action 24 η ηθοποιός είπε «το δεν τρώμε στη ρυθμική είναι από πολύ μικρή ηλικία γιατί το κομμάτι της διατροφής είναι πολύ σημαντικό. Εκείνα τα χρόνια, μάλιστα, δεν υπήρχε επιστημονική φροντίδα σε αυτό το κομμάτι, όλα τα κορίτσια δεν τρώγαμε».

Όπως αποκάλυψε, «θυμάμαι να πεινάω γιατί κάθε ημέρα ζυγιζόμασταν» και ότι «τις Κυριακές που είχαμε ρεπό, το Σάββατο πήγαινα και έτρωγα γιατί την επόμενη ημέρα δεν είχαμε προπόνηση».

Μεταξύ άλλων παραδέχθηκε ότι «είναι ένα θέμα γιατί μιλάμε για κορίτσια ηλικίας 12-13-14 ετών» αν και, όπως είπε, «το κάνεις επειδή έχεις μπει στο τριπάκι που έχεις προπονητές που πιέζουν γι' αυτό».

«Εγώ, δε, ήμουν μονίμως στο πρέπει να αδυνατίσεις γιατί ήμουν μυώδης και έπρεπε να το διαχειριστώ αυτό» πρόσθεσε.

Αναφερόμενη στα χρόνια της στον στίβο και αν... συναντήθηκε με το ντόπινγκ η ηθοποιός απάντησε: «Δεν βρέθηκα ποτέ σε θέση στον στίβο να μου προτείνουν τη χρήση αναβολικών» και τόνισε ότι το ντόπινγκ «είναι κάτι πάρα πολύ κακό και επικίνδυνο που δεν παίζει το παιχνίδι επί ίσοις όροις».