Μπιάνκα Σενσόρι: Οι τολμηρές εμφανίσεις της μπορεί να την οδηγήσουν στη φυλακή

Οι παράτολμες στυλιστικές επιλογές της Μπιάνκα Σενσόρι μπορούν να της δημιουργήσουν προβλήματα και να την φέρουν αντιμέτωπη ακόμα και με ποινή φυλάκισης από την Καλιφόρνια

Μπιάνκα Σενσόρι: Οι τολμηρές εμφανίσεις της μπορεί να την οδηγήσουν στη φυλακή
2'

Η Μπιάνκα Σενσόρι, η σύζυγος του Κάνιε Γουεστ είναι γνωστή για τις άκρως προκλητικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί, ενώ μοιάζει να γίνεται όλο και πιο αποκαλυπτική σε κάθε δημόσια εμφάνιση της.

Αυτή τη φορά ωστόσο, φαίνεται πως οι επιλογές της μπορει να την φέρουν ακόμα και αντιμέτωπη με ποινή φυλάκισης, πρόστιμο αλλά και υποχρεωτική εγγραφή της ως σεξουαλική παραβάτης, εξαιτίας της εμφάνισή της στο Λος Άντζελες την περασμένη Δευτέρα όπου η εμφάνισή της δεν άφηνε και πολλά στη φαντασία.

Η 29χρονη Αυστραλή σόκαρε τους περαστικούς με το διάφανο μπλουζάκι που επέλεξε, το οποίο άφηνε εντελώς εκτεθειμένο το στήθος της, καθώς δεν φορούσε σουτιέν, μόνο ένα μικροσκοπικό μπεζ εσώρουχο και ένα καπέλο παραλλαγής, ενώ πήγαινε στο ινστιτούτο μαυρίσματος Melrose Tanning Company.

Γιατί αυτή τη φορά η αν μη τι άλλο σέξι εμφάνισή της μπορεί να φέρει προβλήματα στην ίδια; Γιατί είναι πιθανό να έχει παραβεί τον νόμο περί άσεμνης έκθεσης, καθώς σύμφωνα με το άρθρο 314(1) του Ποινικού Κώδικα της Καλιφόρνια, η σκόπιμη έκθεση των γεννητικών οργάνων ή του γυμνού σώματος σε δημόσιο χώρο μπορεί να θεωρηθεί έγκλημα.

Οι πρώτες παραβάσεις συνήθως αντιμετωπίζονται ως πλημμελήματα, ωστόσο η Σενσόρι θα μπορούσε να καταδικαστεί ακόμα και σε φυλάκιση έως και 6 μήνες, πρόστιμο 1.000 δολαριων αλλά και την υποχρεωτική εγγραφή της για δέκα χρόνια ως σεξουαλική παραβάτης.

Δεν είναι τυχαίο πως εστιάτορες στο Λος Άντζελες απαγορεύουν ακόμα και την είσοδο στα μαγαζιά τους τόσο σε εκείνη όσο και στον Κάνιε Γουεστ. Το περασμένο Σάββατο μάλιστα το ζευγάρι εμφανίστηκε σε τοπικό εστιατόριο με την 29χρονη να φοράει ένα αποκαλυπτικό ασημένιο μπικίνι και τους εστιάτορες να αντιδρούν έντονα, λέγοντας ότι τέτοιες εμφανίσεις είναι ανεπιθύμητες στα μαγαζιά τους, λόγω του αντίκτυπου στους πελάτες αλλά και στα παιδιά τους.

Η Σενσόρι προκαλεί και εκτός συνόρων βέβαια, αφού πέρυσι και ενώ βρισκόταν στην Ιταλία για διακοπές μαζί με τον Γουέστ, τα διάφανα ρούχα της προκάλεσαν την οργή των ντόπιων, με κάποιους να ζητούν ακόμα και την σύλληψή τους.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή