Νάταλι Πόρτμαν: Πώς την αποκάλεσε η Ριάνα όταν γνωρίστηκαν - «Την αγαπώ»

Η Ριάνα κατάφερε να ενισχύσει την αυτοπεποίθηση της Νάταλι Πόρτμαν την κατάλληλη στιγμή, δίνοντας την ώθηση που χρειαζόταν για να συνεχίσει δυναμικά στη καθημερινότητα της
©2024 Evan Agostini
1'

Η Νάταλι Πορτμαν και ο Μπέντζαμιν Μίλιπεντ οριστικοποίησαν το διαζύγιό τους τον περασμένο Φεβρουάριο.

Η σταρ του Χόλιγουντ, μιλώντας στο The Tonight Show με τον Τζίμι Φάλον, αναφέρθηκε στην συνάντηση με την Ριάνα που την βοήθησε πολύ στην δύσκολη εκείνη περίοδο της ζωής της.

Μετά το χωρισμό τους το περασμένο καλοκαίρι εν μέσω φημών, για εξωσυζυγική σχέση του χορογράφου με μία Γαλλίδα ακτιβίστρια, η σταρ του Χόλιγουντ βρέθηκε να διαχειρίζεται τη νέα της πραγματικότητα. Παρά τις δυσκολίες, η Πόρτμαν συνέχισε να εμφανίζεται δημόσια με θάρρος.

«Πιστεύω ότι κάθε γυναίκα που περνάει από ένα διαζύγιο, θα έπρεπε να έχει την Ριάνα να την λέει bad bitch. Ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόμουν. Την αγαπώ, ήταν πολύ σημαντική στιγμή για τη ζωή μου» δήλωσε η Natalie Portman στη συνέντευξή της στον Τζίμι Φάλον.

Οι δύο σταρ συναντήθηκαν πρώτη φορά σε μία επιδειξη μόδας, όπου και ξεκίνησαν όλα.

Η Ριάνα κατάφερε να ενισχύσει την αυτοπεποίθηση της ηθοποιού την κατάλληλη στιγμή, δίνοντας την ώθηση που χρειαζόταν για να συνεχίσει δυναμικά στη καθημερινότητα της.