ΑΝΤ1: Όλο το ψυχαγωγικό πρόγραμμα για τη χρονιά 2024-2025

Τα στελέχη του ΑΝΤ1 «κλείδωσαν» εκπομπές και πρόσωπα που θα μας συντροφεύσουν

ΑΝΤ1: Όλο το ψυχαγωγικό πρόγραμμα για τη χρονιά 2024-2025
Unsplash
2'

Το καθιερωμένο καλοκαιρινό ραντεβού με τους ανθρώπους των media έδωσαν τα στελέχη του ΑΝΤ1, το πρωί της Τετάρτης. Ο Νίκος Χριστοφόρου, γενικός διευθυντής περιεχομένου, μίλησε για το πρόγραμμα της νέας σεζόν που γεμίζει τούς ιθύνοντες προσδοκίες για μία ακόμη επιτυχημένη χρονιά.

Η ψυχαγωγία θα έχει σταθερές αξίες και πρόσωπα, που ήδη έχουν φέρει πρωτιές στο κανάλι. Έτσι, το «Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα θα συνεχίσει την πορεία του ενώ ειδική αναφορά έγινε στην αποχώρηση της Λίτσας Πατέρα. Όπως τονίστηκε η αστρολόγος παραμένει -για την ώρα- στο δυναμικό του ΑΝΤ1, όμως η απόφαση να μην βρίσκεται στην πρωινή ζώνη αφορά στη θεματολογία που έχει πλέον η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

Το μεσημέρι και το απόγευμα, τα τηλεπαιχνίδια «Rouk Zouk» και «5Χ5» παραμένουν στην αρένα με τη Ζέτα Μακρυπούλια και τον Θάνο Κιούση στο τιμόνι. Οι «Ράδιο Αρβύλα» θα επιστρέψουν στη ζώνη των 20.00, αφού «ομάδα που κερδίζει… δεν αλλάζει». Η παρέα από τη Θεσσαλονίκη έχει χαρίσει υψηλά ποσοστά στο κανάλι του Αμαρουσίου με τη σάτιρά της και το ίδιο θα κάνει τη νέα σεζόν.

Η βραδινή ζώνη θα φέρει στους δέκτες μας τον τρίτο κύκλο του «Dragon’s Den» με τον Σάκη Τανιμανίδη. Ο παρουσιαστής θα κάνει come back όμως και με ταξιδιωτική εκπομπή (με τον Γιώργο Μαυρίδη στο πλευρό του) η οποία έχει τίτλο εργασίας «S&G reunion». Το πρότζεκτ ξεκινά γυρίσματα στις αρχές Αυγούστου και αναμένεται να κερδίσει το ενδιαφέρον.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα βρεθεί με τρεις εκπομπές. Το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» συνεχίζει την πορεία του, όπως και το late night «The 2night show». Ένα ταξιδιωτικό φορμάτ, στα πρότυπα του «Όμορφου Κόσμου», προστίθεται στον χάρτη και θα φέρει τον τίτλο «The RoadShow», με τον μετρ του είδους να γυρίζει την Ελλάδα δείχνοντας τις ομορφιές της και τους ανθρώπους της.

Όσον αφορά στην περιβόητη εκπομπή του Σαββατοκύριακου; Οι ιθύνοντες δεν αποκάλυψαν τα πρόσωπα ούτε τη διάρκεια του μαγκαζίνο, διαβεβαιώνοντας ότι τις επόμενες δύο εβδομάδες θα υπάρξουν ανακοινώσεις.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή