Κρήτη: Οι παππούδες απαντούν στις viral γιαγιάδες με μπροστάρη τον… Μαμαλάκη – Δείτε βίντεο

«Στάκα με τα Αυγά» τραγουδούν οι παππούδες, «ανοίγοντας» βεντέτα με τις γιαγιάδες της Κρήτης που έχουν γίνει viral με τις παλαιότερες επιτυχίες τους.

Κρήτη: Οι παππούδες απαντούν στις viral γιαγιάδες με μπροστάρη τον… Μαμαλάκη – Δείτε βίντεο
1'

Η θειά Μαρίκα, η Ευτέρπη, η Νίτσα, του Κωστή η γριά και οι άλλες γιαγιάδες, που έχουν κάνει «θραύση» στα χιουμοριστικά σκετσάκια της ραδιοφωνικής ομάδας «Καλοκαίρι Στον Νότο», βρίσκονται στο «στόχαστρο» των παππούδων.

Υπό τους ήχους του θρυλικού συρτού «ένας καινούργιος άνεμος» του Θανάση Σκορδαλού αρχίζει η πραγματική… βεντέτα αρχίζει και οι πρώτες ιδέες πέφτουν στο τραπέζι, με την ερωτική απογοήτευση του καφετζή του χωριού να αποτελεί την αφορμή που θα ξεκινήσει το μουσικό ταξίδι των παππούδων!

Ο παππούς ως Κεν, αναζητώντας τη γιαγιά Barbie ξεκινά την ερωτική εξομολόγηση με στόχο να την δελεάσει, ενώ την λύση τελικώς για να γίνουν και εκείνοι viral, τη δίνει ο αγαπημένος μάγειρας, Ηλίας Μαμαλάκης, μετατρέποντας τη Στάκα με τα Αυγά, στο πιο «καυτό» πιάτο στην Ελλάδα.

Ο Γιώργος Μπαλοθιάρης και η Γωγώ Βερίγου, με αφορμή την 21η σεζόν της ραδιοφωνικής εκπομπής τους, υπογράφουν σε επίπεδο σκηνοθεσίας και σεναρίου ακόμα ένα φοβερά ευρηματικό βίντεο.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή