DR. Foster: Η εμβληματική σειρά του BBC έρχεται στον ΑΝΤ1 – Ποιο είναι το δίδυμο των πρωταγωνιστών;

Το κανάλι του Αμαρουσίου ετοιμάζεται για μία δυνατή χρονιά, με επίκεντρο τη μυθοπλασία στη βραδινή ζώνη
1'

Οι εκπλήξεις στο κανάλι του Αμαρουσίου δεν σταματούν για την ερχόμενη χρονιά. Ποντάροντας στη μυθοπλασία στη βραδινή ζώνη, τα στελέχη θα βγάλουν στον αέρα το prequel της «Μάγισσας», το «Grand Hotel», την κωμωδία «VIΠ καλά γεράματα» και τη μεταφορά του σίριαλ «DR. Foster».

Πρόκειται για την παραγωγή του BBC, της οποίας -στην ελληνική εκδοχή- το σενάριο θα υπογράψει ο Γιάννης Σκαραγκάς και τη σκηνοθεσία ο Αλέκος Κυράνης. Είναι οι άνθρωποι που υλοποίησαν τη σειρά μυστηρίου «Κάνε ότι κοιμάσαι» στην ΕΡΤ, που απέσπασε διθυραμβικές κριτικές.

Στη χώρα μας, το «DR. Foster» έρχεται με τον τίτλο «Παιχνίδια εκδίκησης» και πρωταγωνιστές τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου και τον Νίκο Κουρή. Η ηθοποιός, μιλώντας στην παρουσίαση του ΑΝΤ1, ανέφερε ότι η ηρωίδα της έρχεται σε επαφή με τα βαθύτερα ένστικτά της όταν ανακαλύπτει την προδοσία του συζύγου της ενώ ο Νίκος Κουρής έθεσε μερικά ερωτήματα που δίνουν το πλαίσιο της σειράς: «Μπορεί κάποιος να είναι ερωτευμένος με δύο ανθρώπους ταυτόχρονα ανεξαρτήτως φύλου; Αντέχει κάποιος την προδοσία; Το τρίτο πρόσωπο ανανεώνει τη σχέση ή την καταστρέφει;»….

Σύμφωνα με την υπόθεση της ξένης σειράς, η γιατρός Φόστερ είναι μια ικανή και αξιοσέβαστη επαγγελματίας, άνθρωπος που την εμπιστεύονται όλοι και ταυτόχρονα είναι και μια αφοσιωμένη μητέρα και σύζυγος. Η ζωή της όλη ανατρέπεται, όταν υποψιάζεται ότι ο άντρας της έχει εξωσυζυγική σχέση. Είναι αποφασισμένη να ανακαλύψει την αλήθεια. Πόσο μακριά θα φτάσει άραγε και πόσες άλλες προδοσίες θα βρει μπροστά της;