Άννα Βίσση: Μιλάει για τη φθορά του χρόνου και τον Νίκο Καρβέλα

Η Άννα Βίσση αναφέρθηκε στην Κρήτη για καλοκαιρινές συναυλίες σε Χανιά και Ηράκλειο
1'

Η Άννα Βίσση σε συνέντευξη που παραχώρησε στο CretaLive με αφορμή το ταξίδι της τραγουδίστριας στην Κρήτη για καλοκαιρινές συναυλίες σε Χανιά και Ηράκλειο. Ανανεωμένη και γεμάτη όρεξη για μουσική, η Βίσση μίλησε για όλους και για όλα.

«Εγώ θέλω να τη λέω νορμάλ αυτή τη σχέση με τον χρόνο. Περίεργη θα ήταν αν φοβόμουν, που φυσιολογικό είναι να φοβάται κανείς να μεγαλώνει. Φοβάμαι, αλλά μόνο κάτω από κάποιες σκέψεις. Μην πάψω να είμαι αυτή που είμαι, σε αυτό μόνο με φοβίζει ο χρόνος και η φθορά, που έρχεται. Δυστυχώς, είναι κάτι δεδομένο και πρέπει να αντιστεκόμαστε όσο καλύτερα μπορούμε», ανέφερε.

«Το θέμα δεν είναι να πουλάς εισιτήρια, το θέμα είναι να δίνεις στον κόσμο αυτό που περιμένει και ίσως και κάτι παραπάνω. Εγώ για αυτό προσπαθώ και με τον Νίκο Καρβέλα και με τους συνεργάτες μου με τους οποίους εμφανίζομαι στη σκηνή. Έχουμε πάντα να δώσουμε το κάτι παραπάνω, αυτό το νέο, το καινούργιο, το άλλο. Οι καιροί που ζούμε απαιτούν να έχεις αυτό που λέμε εξέλιξη», είπε η Άννα Βίσση σε άλλο σημείο και συνέχισε: «Με τον Νίκο πάντα ετοιμάζουμε κάτι. Δεν σταματάμε ποτέ. Συναντιόμαστε για να πιούμε καφέ, να δούμε μαζί έναν αγώνα τένις, να παίξουμε τάβλι και να ξανά τσακωθούμε, όπως παλιά, να κουβεντιάζουμε, να φιλοσοφούμε…Μέχρι τα δικά μου νέα τραγούδια που θα γράψει. Είναι ο άνθρωπός μου».