«Μάγισσα-Φλεγόμενη καρδιά»: Πόσες φορές την εβδομάδα θα προβάλλεται στον ΑΝΤ1

ΑΝΤ1: Η μεγάλη παραγωγή του καναλιού του Αμαρουσίου θα απασχολήσει τη νέα χρονιά
2'

Τα γυρίσματα του περιβόητου prequel της «Μάγισσας» έχουν ξεκινήσει και το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να το παρακολουθήσει από τον ερχόμενο Οκτώβριο. Με τίτλο «Μάγισσα-Φλεγόμενη καρδιά», η παραγωγή θα προβάλλεται -σύμφωνα με τον μέχρι τώρα προγραμματισμό- δύο φορές την εβδομάδα ώστε να κρατήσει συντροφιά όλη την τηλεοπτική χρονιά 2024-2025.

Οι δύο σεναριογράφοι, Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης, ο προαναφερθέντας και το καστ είναι στη θέση τους. Μαρία Κίτσου, Μελέτης Ηλίας, Γιούλικα Σκαφιδά, Σπύρος Χατζηαγγελάκης, Γιάννης Ποιμενίδης, Σπύρος Τσεκούρας, Ελένη Σακκά, είναι λίγοι μόνο εκ των πρωταγωνιστών.

«Οπως η μέρα συνυπάρχει με τη νύχτα, η αγάπη με το μίσος, το καλό με το κακό, έτσι και για κάθε Κυπριανή θα υπάρχει πάντα μια Θεοφανώ. Κι αυτή η αλυσίδα δεν θα σπάσει ποτέ… Θα τη συναντάμε από την αρχή… μέχρι το τέλος του κόσμου. Στην αρχή αυτής της αλυσίδας είναι το επόμενο ταξίδι. Στο μακρινό 1710, στην ενετοκρατούμενη Μάνη. Εκεί όπου οι δύο αυτές δυνάμεις δημιουργήθηκαν και συγκρούστηκαν για πρώτη φορά. Μια σύγκρουση που άφησε ανεξίτηλα σημάδια στις γενιές που ακολούθησαν. Η ίδια αλυσίδα θα μας οδηγήσει μέχρι το 1910, που ένας απόγονος προσπαθεί να βρει τις απαντήσεις για ένα χάρισμα που μπορεί να είναι, τελικά, κατάρα. Θα είναι, όμως, το τέλος του ταξιδιού; Σταματάει ποτέ, στ’ αλήθεια, αυτό το ταξίδι;», αναφέρεται στο σημείωμα που δόθηκε από το συγγραφικό δίδυμο.

Ο Λευτέρης Χαρίτος είχε, με τη σειρά του, αποκαλύψει: «Είναι διαφορετική ιστορία και άλλης λογικής. Είναι πολύ πιο “crime” ιστορία, πιο εσωτερική, η μαγεία παίζει πρωτεύοντα ρόλο. Επειδή αναφερόμαστε στην Ενετοκρατία, υπάρχουν πρωταγωνιστικοί ρόλοι που έρχονται από τη Βενετία, γιατί υπάρχει ιταλικό στοιχείο».