Φαίη Ζαφειράκου: Ο Κομπόσης έκανε τραγούδι την περιπέτεια της ηθοποιού

«Μέχρι και ξύλο δέχομαι να φάω εγώ για εσένα», γράφει ο γνωστός μουσικοσυνθέτης, Ανδρέας Κομπόσης, πρώην σύζυγος της Φαίης Ζαφειράκου, η οποία κατηγορήθηκε ότι τον ξυλοκόπησε.
INSTAGRAM.
1'

Με χιουμοριστική διάθεση αναφορικά με όσα γράφτηκαν και ειπώθηκαν για το περιστατικό βίας που κατεγράφη στην Κάρυστο από την Αστυνομία τα ξημερώματα της Δευτέρας (15/07) εμφανίσθηκε ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Ανδρέας Κομπόσης, πρώην σύζυγος της Φαίης Ζαφειράκου.

Το ζευγάρι, σύμφωνα με τις πληροφορίες, είχε έναν έντονο καβγά και η Φαίη Ζαφειράκου κινήθηκε βίαια εις βάρος του πρώην συζύγου της, όπως τουλάχιστον κατήγγειλαν περίοικοι μιλώντας στις αρχές για το περιστατικό.

Κάτι που επιβεβαίωσε με δηλώσεις του αργότερα ο μουσικοσυνθέτης ο οποίος όμως τόνισε πως η ηθοποιός, αν είχε κάνει όλα αυτά που της καταλογίζουν, θα έπρεπε να βρίσκεται κρατούμενη. Το θέμα θεωρείται λήξαν, καθώς ο Ανδρέας Κομπόσης δεν υπέβαλε μήνυση εναντίον της πρώην συζύγου του, όμως, έχει σχηματισθεί δικογραφία για την υπόθεση.

Πάντως, ο συνθέτης θέλησε να… διασκεδάσει τα όσα ακούσθηκαν για τον ίδιο και την πρώην γυναίκα του. Γι’ αυτό και έγραψε ένα τραγούδι για το συμβάν, το οποίο και έστειλε στον καλό του φίλο, τον Λάμπρο Κωνσταντάρα. Ο τελευταίος, με τη σειρά του, το παρουσίασε στην εκπομπή Summer’s Cool που παρουσιάζει με τη Μαριάντα Πιερίδη στον ΣΚΑΪ. Οι στίχοι του πράγματι αναφέρονται στο επεισόδιο.