Δημήτρης Καμπουράκης: Η τηλεοπτική του επιστροφή είναι γεγονός – Οι πρώτες δηλώσεις

Ο Δημήτρης Καμπουράκης έπειτα από ένα χρόνο αποχής, επιστρέφει στον ενημερωτικό τομέα στην TV
2'

Είναι από τους πιο επιτυχημένους δημοσιογράφους και, σίγουρα, η τηλεοπτική του επιστροφή δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη.

Ο Δημήτρης Καμπουράκης κάνει τηλεοπτικό come back και θα είναι με τον Βαγγέλη Γιακουμή το νέο δίδυμο που θα μας ενημερώνει τα Σαββατοκύριακα μέσα από τη συχνότητα του Action 24.

Ο Δημήτρης Καμπουράκης μίλησε στην κάμερα του «Summer’s Cool» και στην Κωνσταντίνα Μαύρου για την περιπέτεια υγείας του, που τον κράτησε για ένα χρόνο εκτός τηλεόρασης.

«Σιγά την είδηση! Δεν γυρίζει ούτε ο Παπανδρέου από το Χέφιλντ ούτε ο Καραμανλής από το Παρίσι. Σιγά γυρίζει ο Καμπουράκης στην τηλεόραση. Όλα μία χαρά. Πρώτα είπα το ναι και μετά έμαθα ότι θα είμαι με τον Βαγγέλη Γιακουμή. Κάθε Σαβ/κο 6-10 το πρωί. Το Action είναι ένας πολύ φιλόξενος χώρος και καθόλου τοξικός», είπε ο Δημήτρης Καμπουράκης.

«Καλά είμαι, μία χαρά! Δεν ήμουν και του θανατά ποτέ. Είναι βελτιωμένα τα πράγματα. Εξάλλου κάνω ΣΚ, δεν κάνω κάθε ημέρα. Κάθε ημέρα δεν άντεχα. Θα είμαι πολύ καθιστός. Εγώ εξήγησα γιατί έφυγα από το OPEN και δεν κουβεντιάζω ξανά. Καμία σχέση με τον Παναγιώτη Στάθη», συνέχισε για την περιπέτεια υγείας του.

Να σημειωθεί ότι, τον περασμένο Οκτώβριο, λίγο μετά την έναρξη της σεζόν στο OPEN, ο Δημήτρης Καμπουράκης είχε αποχωρήσει από την πρωινή ενημερωτική εκπομπή που παρουσίαζε με τον Παναγιώτη Στάθη. Αν και η αποχώρησή του αφορούσε σε λόγους υγείας, γράφτηκαν διάφορα για τη σχέση του με τον συμπαρουσιαστή του, κάτι που δεν ισχύει όπως τόνισε και ο ίδιος.

Σχετικές ειδήσεις