«Emily in Paris»: Φωτογραφίες από τη νέα σεζόν της σειράς

Νέες φωτογραφίες από την επερχόμενη σεζόν της τηλεοπτικής σειράς «Emily in Paris» λίγο πριν την πρεμιέρα 

Στιγμιότυπο από την τηλεοπτική σειρά "Emily in Paris"

1'

Νέες φωτογραφίες από την 4η σεζόν του «Emily in Paris» βγήκαν στη δημοσιότητα πυροδοτώντας την περιέργεια των θαυμαστών της δημοφιλούς σειράς. Οι φωτογραφίες δείχνουν το βασικό καστ, τους Lily Collins, Ashley Park, Lucien Laviscount, Philippine Leroy-Beaulieu, καθώς και κάποιους νέους χαρακτήρες.

Η νέα σεζόν, που το πρώτο μέρος της κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 15 Αυγούστου, αρχίζει μετά τα «δραματικά γεγονότα του γάμου των Camille και Gabriel» σύμφωνα με την περιγραφή.

Η Emily είναι διχασμένη στα συναισθήματά της ανάμεσα σε δύο άντρες, αλλά τώρα ο Gabriel περιμένει μωρό με την πρώην του και οι χειρότεροι φόβοι του Alfie για εκείνη και τον Gabriel έχουν επιβεβαιωθεί.

Σε άλλες, παράλληλες ιστορίες, η κολλητή της, Mindy, ετοιμάζεται με την μπάντα της για τη Eurovision αλλά όταν τα χρήματα αρχίζουν να στερεύουν, πρέπει να γίνουν επινοητικοί.

Πληροφορίες για τη νέα σεζόν μιλούν για την αδιαμφισβήτητη χημεία μεταξύ Emily και Gabriel, που παραμένει και στον τέταρτο κύκλο επεισοδίων, ενώ «συνεργάζονται για ένα νέο αστέρι Μισελέν, αλλά δύο μεγάλα μυστικά απειλούν να ανατρέψουν όλα όσα έχουν ονειρευτεί».

Το δεύτερο μέρος της νέας σεζόν θα ακολουθήσει στις 12 Σεπτεμβρίου και κάθε ένα θα έχει από πέντε επεισόδια.