Κατερίνα Στανίση για Δέσποινα Βανδή: Να σταματήσουν τα μίση- Μην μπλέκουμε την πολιτική με την τέχνη

Την άποψή της για την ακύρωση της εμφάνισης της Δέσποινας Βανδή στην Τουρκία, εξέφρασε η Κατερίνα Στανίση, στέλνοντας μήνυμα για ενότητα.

Κατερίνα Στανίση για Δέσποινα Βανδή: Να σταματήσουν τα μίση- Μην μπλέκουμε την πολιτική με την τέχνη
2'

Το «θερμό» επεισόδιο που εκτιλύχθηκε στο Τσεσμέ της Τουρκίας με τη Δέσποινα Βανδή, η οποία αποφάσισε να ακυρώσει τη συναυλία της λόγω μιας υψωμένης σημαίας του Κεμάλ Ατατούρκ, σχολίασε η Κατερίνα Στανίση.

«Όταν πας σ' ένα μέρος δεν με ενοχλεί η σημαία, και στο Ισραήλ είχα πάει. Δεν το βρίσκω προσβλητικό. Ξέρεις πού πας.», δήλωσε αρχικά η μεγάλη κυρία του λαϊκού τραγουδιού,μιλώντας στην εκπομπή Summer's Cool του ΣΚΑΪ.

«Δεν νομίζω ότι είναι ωραίο να μπλέκεται η πολιτική με την τέχνη. Έγιναν φρικαλέα πράγματα που δεν ξεχνιούνται ποτέ. Κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσουν τα μίση και να μην ζούμε με αυτά συνέχεια», συμπλήρωσε.

«Μία τραγουδίστρια μπορεί να τραγουδά όσο αποδίδει η φωνή. Δεν είναι μόνο το μεροκάματο, έχουμε μάθει με κόσμο οι περισσότεροι τραγουδιστές και μετά νιώθουμε πιο μόνοι. Αυτό είναι το τίμημα», δήλωσε σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η Κατερίνα Στανίση. «Ήμουν 35 χρονών και έλεγαν ότι κάνω πλαστικές, ότι μεγάλωσα το μάτι και έβαλα ψεύτικες γάμπες. Λένε “γιατί δεν πάει στο σπίτι της”, για τη φωνή και για όλα... Φαρυγγίτιδα έχω μια ζωή, έχω γεννηθεί με το γρέζι. Όταν είσαι τραγουδιστής σε βρίζουν γιατί δεν έχουν με τίποτα να ασχοληθούν», είπε.

Όσον αφορά την ταινία του Στέλιου Καζαντζίδη και το ενδεχόμενο να ερμηνεύσει τα τραγούδια του ο Χρήστος Μάστορας, η Κατερίνα Στανίση τόνισε πως: «Όπως ξέρουμε όλοι μας για τον Στέλιο, με τον οποίο έκανα πολύ παρέα, είναι ανεπανάληπτος στη φωνή. Όσο καλή φωνή και να έχεις, δεν τον πλησιάζεις. Να τον υποδυθείς γίνεται, αλλά να τραγουδάει εκείνος, όχι o Χρήστος Μάστορας. Έτσι, τουλάχιστον, θα το έκανα εγώ».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή