Breakfast@STAR: Αυτά είναι τα δύο νέα πρόσωπα στην ομάδα

Η επιτυχημένη ψυχαγωγική εκπομπή ενισχύεται… 

Breakfast@STAR: Αυτά είναι τα δύο νέα πρόσωπα στην ομάδα
2'

Το τηλεοπτικό τοπίο μπορεί να θυμίζει καζάνι που βράζει καθώς πολλοί παρουσιαστές είναι σε αναμμένα κάρβουνα για την ερχόμενη σεζόν, όμως υπάρχουν και οι τηλεαστέρες που είναι ήσυχοι! Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου, με όλη την ομάδα του, όχι μόνο έκλεισαν τη χρονιά με θετικό πρόσημο αλλά έχουν πάρει το πράσινο φως για του χρόνου.

Μαίρη Αργυριάδου, Κωνσταντίνος Ντάφλος και Λιλή Πυράκη παραμένουν στο πάνελ όπως φυσικά και ο αρχισυντάκτης Χρήστος Αϊβαλιώτης που του οφείλουν πολλά για το φετινό αποτέλεσμα.

Με σύνθημα «ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει», το δίδυμο με το team του περνά ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι ανανεώνοντας το ραντεβού για Σεπτέμβρη. Το «Breakfast@STAR», όμως, προχωρά με προσθήκες ατόμων για την ενίσχυση μιας ήδη επιτυχημένης συνταγής.

Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Μοίρας θα μπει στην κουζίνα προτείνοντας στις τηλεθεάτριες ευφάνταστες και εύκολες συνταγές. Ο μάγειρας συστήθηκε μέσα από το «MasterChef» του καναλιού της Κηφισιάς και στα δοκιμαστικά άφησε πολύ καλές εντυπώσεις για την αμεσότητα του, τον χαρακτήρα του και την μαγειρική του.

Να σημειωθεί ότι ο Σταύρος Βαρθαλίτης ανακοίνωσε την αποχώρησή του πριν λίγες ώρες, γράφοντας στα social media: «Δεν είμαι πολύ καλός στους αποχαιρετισμούς, η αλήθεια να λέγεται! Ένας κύκλος σχεδόν 5 ετών ολοκληρώθηκε και έχω να θυμάμαι πολλές ωραίες και δυνατές στιγμές! Μέσα από το κανάλι του @starchanneltv που ανδρώθηκα στην τηλεοπτική μαγειρική και όχι μόνο έχω να θυμάμαι πολλά ωραία πράγματα και μαθήματα που πήρα!».

Στο πρωινό του STAR έρχεται, όμως, και ο Αλέξανδρος Κατσαρίδης. Ο τηλεοπτικός ρεπόρτερ και διευθυντής του YouFly, με πλούσια ατζέντα και πολλές αποκλειστικές πληροφορίες, μπαίνει στην ομάδα και σίγουρα είναι μία έξυπνη κίνηση από πλευράς αρχισυντάκτη και παραγωγής.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή