Διάφανη αγάπη: Το πρώτο teaser της σειράς καθηλώνει

Η σειρά του ALPHA έρχεται να κερδίσει το κοινό τη νέα χρονιά
1'

Μια δολοφονία, ζωές διαλυμένες, πόνος, θλίψη και μια γυναίκα μόνη σε κίνδυνο. Ένα όραμα, μια πόρτα που κλείνει χωρίς να την διαβεί. Μοιρασμένος ανάμεσα στην πραγματικότητα και την επιθυμία. Γιατί το μόνο που πήρε μαζί του είναι η αγάπη… Η νέα σειρά του ALPHA, με τίτλο «Διάφανη αγάπη, ετοιμάζεται και το πρώτο teaser δόθηκε στη δημοσιότητα κερδίζοντας τις εντυπώσεις με την ατμόσφαιρα και την αισθητική.

Βασισμένο στο ιταλικό φορμάτ «La porta rossa» («Η κόκκινη πόρτα»), το σίριαλ θα απασχολήσει ιδιαίτερα. Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, Χαρά Μάτα Γιαννάτου, Μιχάλης Σαράντης, Αννα Μάσχα, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Θεόβη Στύλλου, Νίκος Ψαρράς, Γιώργος Νούσης θα απογειώσουν με τις ερμηνείες τους κάθε σκηνή αφού πρόκειται για εξαιρετικά ταλαντούχους και με θεατρικές περγαμηνές ηθοποιούς.

Κεντρικός ήρωας της σειράς είναι ένας παρορμητικός αστυνομικός που δεν ακολουθεί τις διαδικασίες ούτε τις οδηγίες που του υπαγορεύουν οι ανώτεροί του. Καλείται να λύσει την πιο δύσκολη υπόθεση της καριέρας του, αφού αφορά την ίδια τη δολοφονία του. Στην πραγματικότητα, ο αστυνομικός σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια μιας αστυνομικής επιχείρησης που έκανε μόνος του, αλλά αντί να περάσει την κόκκινη πόρτα που οδηγεί στη «μετά θάνατον ζωή», επέλεξε να μείνει στον επίγειο κόσμο και να γίνει... φάντασμα για να βρει τον δολοφόνο του. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να μπορέσει παράλληλα να σώσει την εν διαστάσει σύζυγό του που είναι δικαστικός και σύμφωνα με κάποια οράματα που έχει, θα δολοφονηθεί από τον ίδιο δράστη.