Δανάη Μπάρκα: «Μοιρασμένη χαρά, διπλή χαρά» - Αυτός είναι ο άνδρας που την κάνει ευτυχισμένη

«Γνωριστήκαμε τυχαία στην Θεσσαλονίκη όταν ήμουν 17», γράφει η Δανάη Μπάρκα
3'

Η Δανάη Μπάρκα προχώρησε σε μια νέα ανάρτηση όπου σύστησε στους διαδικτυακούς της φίλους τον άνδρα που για πολλά χρόνια στέκεται στο πλευρό της.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια μας σύστησε τον Χάρη. Μπήκε στη ζωή της, όπως γράφει, όταν εκείνη ήταν 17 ετών και μέχρι σήμερα οι δυο τους μετρούν στιγμές χαράς και ευτυχίας μέσα σε μια σχέση που δύσκολα «χτίζεις».

Ακολουθεί η ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα:

«Αν ήξερε πόσο μου λείπει ή πόσο τον αγαπάω ,θα είχε γυρίσει σίγουρα ξανά στην Αθήνα μόνιμα. Ο Χάρης μου

Γνωριστήκαμε τυχαία στην Θεσσαλονίκη όταν ήμουν 17.Από τότε είμαστε οικογένεια.Με τα καλά μας,με τα κάτω μας,με τις τρέλες μας,με τα μυστικά μας,με τα άπειρα ξενύχτια μας,με τα ταξίδια μας,με τις περιπέτειες μας που θυμίζουν ταινία φαντασίας,με τους έρωτες μας,με τις ψυχαναλύσεις στην βεράντα. Σε κάθε μου πρεμιέρα παλεύει να μου κάνει έκπληξη και σε κάθε πρεμιέρα ξέρω ότι θα είναι εδώ…

Σε κάθε αρχή του,τον καμαρώνω που τα καταφέρνει όλα και που ενώ αγχώνεται και δειλιάζει μόλις του πω «καντο! Θα πετύχει» εκείνος βάζει τα δυνατά του και πάντα πετυχαίνει. Πετυχαίνει να τον θαυμάζουμε,να τον καμαρώνουμε,να τον αγαπάμε,να οργανώνει οτιδήποτε μοιάζει να μην οργανώνεται και στο τέλος έχει το πιο πλατύ χαμογελο που μπορείς να συναντήσεις σε άνθρωπο.

Ο Χάρης μου είναι ο άνθρωπος που ξέρουν όλοι οι γύρω μου ποσό μεγάλη αδυναμία του έχω και ποσό τρελαίνομαι από χαρά όταν τον βλέπω με τη βαλίτσα του στην πόρτα του σπιτιού μου.

Κάθε φορά που έρχεται Αθήνα,πάμε στη γιαγιά μου για καφέ που λατρεύονται και μετά πάντα στο Περιστέρι προκειμένου να οργανώσουμε το πρόγραμμα της βραδιάς..και κάπως έτσι ξεκινάνε όλα.

Ο Χάρης είναι ο άνθρωπος που τον παίρνω στις 3 το μεσημέρι και του ανακοινώνω ότι πάω Πρέβεζα να τον πάρω για να πάμε Θεσσαλονίκη και ακολουθεί με όλη την χαρά του κόσμου.

Είναι αυτός που όταν είμαι Σέριφο με παίρνει και μου λέει «έρχομαι,είμαι Πειραιά», κι εκείνος που όταν του προτείνω να παίξουμε Θάρρος η αλήθεια και να γίνουνε ρεζίλι δεν λέει ποτέ όχι

Ο Χάρης είναι τα περισσότερα τηλεφωνήματα μου!

Ο Χάρης του 2024 δεν έχει καμία σχέση με τον Χάρη των προηγούμενων ετών..κι αυτό είναι ένα από τα πράγματα που με κάνει να τον λατρεύω περισσότερο.

Χαρουλη μου,να σε χαίρομαι!

Είμαι χαρούμενη που είμαι φίλη σου και που μεγαλώνουμε μαζί.

Στεναχωριέμαι που δεν μπορώ να ανεβάσω τα βίντεο μας (γιατί θα μου κατεβάσουν το προφίλ λογικά) αλλά είμαι τόσο περήφανη που έχουμε ζήσει ΤΕΤΟΙΕΣ τρέλες.

Οι φίλοι μας είναι τα σπίτια μας,να τα φροντίζετε και να τα χτίζετε γερά με σεβασμό,αλήθεια και αγάπη.


Μοιρασμένη χαρά,διπλή χαρά».