Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Μόνη στην Κρήτη γιόρτασε τα γενέθλια της - Δείτε την ανάρτηση

«Σήμερα σταμάτησα για λίγο το μυαλό μου και του είπα τι να κάνει», γράφει αρχικά η Πηνελόπη Αναστασοπούλου
1'

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου που την περασμένη Πέμπτη είχε τα γενέθλιά της, βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Κρήτη, σε έναν από τους σταθμούς της περιοδείας της με τη θεατρική παράσταση «Διάλεξε τον θάνατό σου αγάπη μου».

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός έκλεισε τα 47 της χρόνια, με την ημέρα των γενεθλίων της να την βρίσκει στην πανέμορφη Κρήτη. Η ίδια, προχώρησε σε μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου έγραψε: «Σήμερα σταμάτησα για λίγο το μυαλό μου και του είπα τι να κάνει. “Δες όλα τα πράγματα που πάνε καλά. Όλα τα θαύματα που δημιούργησες. Όλα τα γεγονότα που έφτιαξες από τη δύναμη της θέλησης σου.

Όλους τους ανθρώπους που έμειναν μαζί σου όταν ήσουν στα χειρότερα σου. Όλους αυτούς που ανοίγουν την αγκαλιά τους για να κρυφτείς όταν νιώθεις μοναξιά”. 47 χρόνια σ’ αυτή τη ζωή. Και τι γεμάτη ζωή! Ευχαριστώ!».

Το βράδυ της Παρασκεύης, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου θέλησε να κάνει ένα μικρό πάρτι στον εαυτό της, μόνη της στο δωμάτιο του ξενοδοχείου με ένα γλυκό που έγραφε, «Χαρούμενα γενέθλια».