Άννα Βίσση: Γενικό μπλακ άουτ στη συναυλία της στα Χανιά - Απτόητη συνέχισε να τραγουδά

Στην αρχή πολλοί πίστεψαν ότι επρόκειτο για μέρος του σόου, αλλά δυστυχώς δεν συνέβαινε κάτι τέτοιο. Η Άννα Βίσση όμως δεν κατέβηκε από τη σκηνή
Instagram
2'

Αντιμέτωπη με διακοπή ρεύματος ήρθε η καταξιωμένη τραγουδίστρια Άννα Βίσση στη χθεσινή της συναυλία στο Εθνικό Στάδιο Χανίων, στο οποίο έδωσαν το «παρών» περισσότεροι από 3.500 θεατές για να την απολαύσουν.

Η Άννα Βίσση τραγούδησε μια τεράστια “γκάμα” των μεγάλων της επιτυχιών που αγάπησε ο κόσμος για πάνω από 4 δεκαετίες, ενώ αξίζει να τονιστεί ότι η φωνή της παραμένει σε υψηλότατα επίπεδα!

Την Άννα Βίσση ωστόσο δεν πτόησε ούτε ένα απρόοπτο γεγονός που λίγο έλειψε να τινάξει τη συναυλία στον αέρα! Ένα τέταρτο πριν τις 12 τα μεσάνυχτα και ενώ η συναυλία βρισκόταν στο απόγειό της, ένα τεχνικό πρόβλημα οδήγησε σε “μπλακ άουτ” στη σκηνή, αφού χάθηκαν τόσο ο ήχος, όσο και τα φώτα!

Στην αρχή άπαντες πίστεψαν ότι επρόκειτο για μέρος του σόου, αλλά δυστυχώς δεν συνέβαινε κάτι τέτοιο! Η σπουδαία τραγουδίστρια ωστόσο, όχι μόνο δεν αποχώρησε από τη σκηνή, αλλά έμεινε εκεί, τραγουδώντας χωρίς μικρόφωνο με τον κόσμο και προσδοκώντας φυσικά να διορθωθεί βλάβη.

Μισή ώρα, ίσως και κάτι παραπάνω μετά, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, η βλάβη διορθώθηκε, ενώ σύμφωνα με το flashnews η Ελληνίδα σταρ δεν κατέβηκε, ούτε στιγμή, από τη σκηνή!

Η επιστροφή της Βίσση σε επίπεδο live (με ήχο και φώτα) ήταν εξίσου εντυπωσιακή! Είχε ήδη ανεβάσει στη σκηνή ένα 2χρονο κοριτσάκι με το οποίο έκανε διάλογο και αμφότερες αποθεώθηκαν από το κοινό των Χανίων.

Ακολούθησε το τραγούδι “Λάμπω” και το …πάρτι συνεχίστηκε για τουλάχιστον μία ώρα ακόμα, με την Άννα Βίσση να ρωτά το κοινό: “Αντέχετε;”.

Σχετικές ειδήσεις