Τηλεαστέρες σε mood διακοπών - Φωτογραφίες που συζητιούνται

Παρουσιάστριες και ηθοποιοί χαλαρώνουν και μοιράζονται στιγμιότυπα στα social media

Τηλεαστέρες σε mood διακοπών - Φωτογραφίες που συζητιούνται
2'

Ο υδράργυρος σκαρφαλώνει στα ύψη και άνθρωποι από τον λαμπερό κόσμο της TV εγκαταλείπουν σιγά σιγά την πρωτεύουσα για να βρεθούν σε ελληνικά νησιά, ή αγαπημένους τους προορισμούς ανά την Ελλάδα.

Η Αθηνά Οικονομάκου, μετά το τέλος της σειράς «Ο πρώτος από εμάς» και κάνοντας ένα break από τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες, βρίσκεται στο Γύθειο. Τόπος καταγωγής της, είναι το μέρος όπου χαλαρώνει. Αυτή τη φορά, δεν είναι μαζί με τον νέο της σύντροφο Μπρούνο Τσερέλα αλλά με καλές φίλες και τα παιδιά της, που αποτελούν για εκείνη την απόλυτη προτεραιότητα.

A8hna-Oikonomakoy.jpg

Τη Ζάκυνθο και γενικά το Ιόνιο επιλέγουν κάθε καλοκαίρι η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος, καθώς αγαπούν τα γαλαζοπράσινα νερά. Με το σκάφος τους κάνουν στάσεις σε καλά κρυμμένες παραλίες και το αποτέλεσμα τους ανταμείβει. Η παρουσιάστρια, άλλωστε, μετά από το τέλος της συνεργασίας της με τον ALPHA και ούσα στην αναζήτηση νέας επαγγελματικής στέγης, χρειάζεται ξεκούραση και ξεγνοιασιά.

Tatiana-Stefanidoy.jpg

Στον επίγειο παράδεισό της, στην Πάρο, βρίσκεται η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Από τις ήσυχες του καλοκαιριού, καθώς το «Happy Day» συνεχίζεται χωρίς καμία αλλαγή, χαίρεται την οικογενειακή θαλπωρή αλλά και τα υπέροχα ηλιοβασιλέματα στο πανέμορφο κυκλαδονήσι.

Stamatina-Tsimtsilh.jpg

Στο ίδιο mood και η Ελένη Μενεγάκη! Την Άνδρο της δεν την αλλάζει με τίποτα και έτσι, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με το MEGA, βρέθηκε στον επίγειο παράδεισό της. Η παρουσιάστρια, πριν από λίγες ώρες, μοιράστηκε και την πρώτη φωτογραφία από τις επίσημες διακοπές γράφοντας: «Ευτυχία είναι να μοιράζεσαι στιγμές με τους αγαπημένους σου».

Elenh-Menegakh.jpg

Η Μαρία Μπακοδήμου βρίσκεται στο Καστελόριζο και έχει τραβήξει τα βλέμματα με τις φωτογραφίες που αναρτά. Χαλαρή, χωρίς άγχος και τηλεοπτικές ευθύνες αφού το «Γεια σου!» του ΣΚΑΪ ολοκληρώθηκε, κάνει τις βουτιές της, φωτογραφίζεται και οι followers… παραληρούν!

Maria-Mpakodhmoy.jpg

Όσον αφορά στη Μπέττυ Μαγγίρα; Την Αστυπάλαια ψηφίζει για το φετινό καλοκαίρι με τον σύζυγό της Δημήτρη Μάζη και τις κόρες τους. Η παρουσιάστρια, που έφυγε από την οικογένεια του ΑΝΤ1 καθώς δεν συμφώνησε να αλλάξει το ύφος της εκπομπής της σε infotainment, γεμίζει μπαταρίες και σκέφτεται τις επαγγελματικές προτάσεις που τής έχουν γίνει.

Mpetty-Maggira.jpg
Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή