Γιάννης Ξανθόπουλος: Η μεγάλη επιστροφή μετά το θανατηφόρο τροχαίο που ενεπλάκη

Οι πληροφορίες ανέφεραν πως ο Γιάννης Ξανθόπουλος οδηγούσε με αυξημένη ταχύτητα.

Γιάννης Ξανθόπουλος: Η μεγάλη επιστροφή μετά το θανατηφόρο τροχαίο που ενεπλάκη
1'

Στις πίστες της Αθήνας έχει επιστρέψει εδώ και λίγο καιρό ο Γιάννης Ξανθόπουλος, μετά το θανατηφόρο τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη.

Πιο συγκεκριμένα, όλα είχαν συμβεί τα ξημερώματα της Τρίτης 12 Μαρτίου. Τότε, οδηγος οχήματος φαινόταν από κάμερα ασφαλείας να βγαίνει με το όχημα του από STOP τη στιγμή που περνούσε ο τραγουδιστής. Τότε, ο Γιάννης Ξανθόπουλος έκανε ελιγμό για να το αποφύγει και χωρίς να προλάβει να αντιδράσει, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα όπου συγκρούστηκε με το ΙΧ των δυο νεαρών, από το οποίο έχασε τη ζωή του ένας 19χρονος.

Οι πληροφορίες ανέφεραν πως ο νεαρός καλλιτέχνης οδηγούσε με αυξημένη ταχύτητα. Εκ τότε, ο Γιάννης Ξανθόπουλος αποφάσισε να αποτραβηχτεί από τα φώτα, καθώς και για εκείνον το σοκ ήταν τεράστιο. Για αρκετό διάστημα απείχε από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, καθώς και από τα social media.

Τον τελευταίο μήνα ωστόσο, ο Γιάννης Ξανθόπουλος έχει επιστρέψει στο Instagram κάνοντας κάποιες αναρτήσεις που αφορούν τη μουσική του, ενώ το βράδυ του Σαββάτου 20/7 πραγματοποίησε και μια live εμφάνιση σε μαγαζί της Κύπρου μαζί με την Ιουλία Καλλιμάνη.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
11:14ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στο Λαύριο