Δανάη Μπάρκα: Η επίσημη φωτογράφιση για τη νέα εκπομπή και η ομάδα

Η Δανάη Μπάρκα θα είναι από τις πρωταγωνίστριες του MEGA

Δανάη Μπάρκα: Η επίσημη φωτογράφιση για τη νέα εκπομπή και η ομάδα
1'

Ο καυτός Ιούλιος φτάνει στο τέλος του και οι παρουσιαστές αρχίζουν να κλειδώνουν τις θέσεις τους για τη νέα χρονιά. Έτσι λοιπόν και η Δανάη Μπάρκα, που έχει ήδη βρει το καινούργιο της τηλεοπτικό βήμα στη μεγάλη οικογένεια του MEGA. Η παρουσιάστρια μπορεί να αλλάζει ζώνη, όχι όμως σταθμό και αυτό σίγουρα προσδίδει λιγότερο άγχος.

Σήμερα, έγινε και η επίσημη φωτογράφιση με την ομάδα της. Η ίδια θέλησε να μοιραστεί κάποιες φωτογραφίες από τα backstage, ποζάροντας με τον Άρη Καβατζίκη και τον Γιώργο Κρικοριάν που θα μείνουν σταθερά δίπλα της. Οι δύο άντρες συνεργάζονται με τη Δανάη από την πρώτη ημέρα που πήγε στο MEGA και θα συνεχίσουν την όμορφη παρέα που έχουν χτίσει.

Η Δανάη Μπάρκα δεν θέλησε να αποκαλύψει το τρίτο μέλος του team, τη Μαρία Ένεζλη. Η δημοσιογράφος επιστρέφει στην TV για να πάρει τη θέση της Δέσποινας Καμπούρη, που αποχώρησε, με το ενδιαφέρον να είναι μεγάλο καθώς η Μαρία είναι μία γυναίκα με ταυτότητα και προσωπικότητα.

Danai-Mparka2.jpg

Στην ομάδα της μεσημεριανής πλέον εκπομπής της Δανάης θα βρίσκεται και ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος έχοντας συγκεκριμένο ρόλο. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν θα υπάρχει στήλη ζωδίων, καθώς θα υπάρξουν αρκετές διαφοροποιήσεις από το «Πάμε Δανάη».

Να σημειωθεί ότι τη θέση της προαναφερθείσας, στην πρωινή ζώνη, παίρνει η Φαίη Σκορδά που θα έχει στο πλευρό της τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή