Και όμως είναι ο... Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης - Γιατί καράφλιασε

Η απόλυτη μεταμόρφωση

Και όμως είναι ο... Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης - Γιατί καράφλιασε
1'

Νεκροθάφτης με καράφλα ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης. Μέσω μιας ανάρτησης στο Instagram, ο γνωστός ηθοποιός φανέρωσε την επική «μεταμόρφωσή» του για τις ανάγκες της νέας ταινίας του Αγγελου Φραντζή «Ο νόμος του Μέρφυ».

markoulakis230741

Ο Μαρκουλάκης συνεργάζεται τρίτη φορά με τον ταλαντούχο σκηνοθέτη, ο οποίος μετά την επιτυχία της «Ευτυχίας» συνυπογράφει τώρα μαζί με την Κατερίνα Μπέη και τον Κώστα Σαμαρά το σενάριο της εν λόγω ταινίας, που αποτελεί παραγωγή της Tanweer.

«Νεκροθάφτης: Να σας πω κάτι… καλό είναι να μη σκεφτόμαστε μόνο τον εαυτό μας. Η τελετή ολοκληρώθηκε. Οι άνθρωποι σας πενθήσανε, σας κλάψανε, είναι ωραίο να τους αναστατώνουμε τώρα; Μη νομίζετε, και η ζωή βάσανα έχει…» έγραψε ο ηθοποιός δίπλα στη δημοσίευσή του, συγκεντρώνοντας πολλά σχόλια από τους followers του.

markoulakis23074

Το story του φιλμ «Ο νόμος του Μέρφυ» εστιάζει σε μια αποτυχημένη ηθοποιό, η οποία ύστερα από ένα ατύχημα εισέρχεται σε μια πραγματικότητα όπου καλείται να παίξει όλους τους πιθανούς ρόλους που θα μπορούσε να της έχει χαρίσει η ζωή, αν είχε κάνει διαφορετικές επιλογές. Πού βρίσκεται; Ονειρεύεται, πέθανε ή λιποθύμησε;

Πηγή: Εφημερίδα «Espresso»

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή