Τούνη: Η βίλα με την «ιδιωτική παραλία», το «κύμα» αντιδράσεων και η ειρωνεία της instagramer

Η Ιωάννα Τούνη προκάλεσε για ακόμη μια φορά «κύμα» αντιδράσεων
1'

Η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε ένα νέο βίντεο στο TikTok στο οποίο δείχνει τις διακοπές της. Αυτή τη φορά, η influencer βρίσκεται στην Κέρκυρα και μένει σε μία βίλα με... ιδιωτική παραλία μπροστά από τη βίλα που νοικιάζει για αυτές τις μέρες.

«Εσύ το ήξερες ότι η βίλα μας εδώ πέρα, έχει και ιδιωτική παραλία;», είπε στους ακόλουθους της και ξεκινά την περιήγηση στην περιοχή παρέα με μια φίλη της.

Η Ιωάννα Τούνη περπάτησε από το δωμάτιο στην παραλία και συγχρόνως, έλεγε στο TikTok: «Αυτή εδώ είναι η δεύτερη βίλα μας. Λοιπόν κατεβαίνουμε τα σκαλάκια και φτάνουμε στην ιδιωτική παραλία, η οποία έχει τόσο καθαρή θάλασσα».

https://www.tiktok.com/@j.touni/video/7394074069815135521

Μετά τη δημοσίευση του βίντεο, οι χρήστες του TikTok αντέδρασαν για την ιδιωτική παραλία, σχολιάζοντάς της, μεταξύ άλλων, ότι: «Δεν υπάρχουν ιδιωτικές παραλίες», «Αφού δεν είπε και ιδιωτική θάλασσα πάλι καλά» και «Oι παραλίες ανήκουν σε όλους».

Ωστόσο η ίδια δεν δίστασε να απαντήσει με ειρωνεία στα σχόλια που της επισήμανε ότι δεν υπάρχει ιδιωτική παραλία λέγοντας «πάρτε τη βάρκα σας και ελάτε».