Φαίη Σκορδά: Οι γυναίκες που έχουν δεχτεί πρόταση για πάνελ και η καραμπόλα με Μικρούτσικο

Η Φαίη Σκορδά απασχολεί και συζητιέται για τη νέα της εκπομπή στο MEGA

Φαίη Σκορδά: Οι γυναίκες που έχουν δεχτεί πρόταση για πάνελ και η καραμπόλα με Μικρούτσικο
2'

Στις αρχές Αυγούστου αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση του MEGA για την έλευση της Φαίης Σκορδά στη μεγάλη οικογένεια του καναλιού. Η παρουσιάστρια, αυτή την περίοδο, δουλεύει με πυρετώδεις ρυθμούς με τους ανθρώπους του σταθμού προκειμένου να κλειδώσει η ομάδα της μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Το πρώτο βήμα έγινε και, όπως όλα δείχνουν, αρχισυντάκτρια θα είναι η έμπειρη Άννα Ορφανουδάκη. Ο στενός συνεργάτης της Φαίης, Νίκος Παρτσώλης, παραμένει στο πλευρό της καθώς οι δυο τους πλέον είναι «οικογένεια», ενώ δεδομένη είναι η παρουσία του Δημήτρη Ουγγαρέζου με τον οποίο έχουν εξαιρετικές σχέσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρκετές είναι οι γυναικείες παρουσίες που έχουν δεχτεί κρούση χωρίς όμως να είναι κάτι βέβαιο ακόμη. Όπως όλοι γνωρίζουμε, μέχρι να πέσουν οι τελικές υπογραφές, ειδικά σε ένα καυτό τηλεοπτικό τοπίο, τίποτα και κανείς δεν είναι σίγουρος.

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι είναι ένα πρόσωπο της οποίας το τηλέφωνο χτύπησε. Η παρουσιάστρια με δυσκολία θα καταφέρει να συνδυάσει τις προσωπικές της υποχρεώσεις με μία τέτοια θέση σε καθημερινή εκπομπή, όμως η πρόταση σίγουρα είναι τιμητική.

Επαφή έγινε και με τη Φελίσια Τσαλαπάτη, που τους τελευταίους μήνες συζητιέται αρκετά για το τηλεοπτικό της μέλλον. Η παρουσία της στην περσινή εκπομπή του OPEN το καλοκαίρι ανέβασε τις μετοχές της και όχι άδικα. Πλάσμα εργατικό και λαμπερό σίγουρα έχει θέση σε μία εκπομπή.

Το όνομα της Δάφνης Καραβοκύρη επίσης έχει πέσει στο τραπέζι, ενώ δεν ξεχνάμε ότι η δημοσιογράφος είχε περάσει ως καλεσμένη από την εκπομπή της Φαίης στον ΣΚΑΪ.

Έκπληξη αποτελεί και το όνομα της Νάνσυς Νικολαΐδου, της δημοσιογράφου που βλέπαμε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Η Νάνσυ είναι ένα πολυεργαλείο, καθώς και τηλεοπτικό ρεπορτάζ έχει και μπορεί να δουλέψει για πράγματα ακόμη και πίσω από τις κάμερες.

Μεγάλο ενδιαφέρον έχει το τι θα συμβεί με τον Αντρέα Μικρούτσικο. Αν και η συμμετοχή του στην ομάδα του Κώστα Τσουρού τα Σαββατοκύριακα ήταν σίγουρη, ρεπορτάζ -όπως αυτό του έγκριτου δημοσιογράφου Γρηγόρη Μελά- θέλουν τον Αντρέα να έχει θέση στο team της Φαίης Σκορδά. Τις επόμενες ημέρες θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις…

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή