Αλέκος Συσσοβίτης: «Φοβήθηκα μήπως αποκτήσω το πρόβλημα ψυχικής υγείας της μητέρας μου»

«Έπαθα κρίση πανικού, φοβήθηκα μήπως αποκτήσω το πρόβλημα της μητέρας μου», είπε μεταξύ άλλων ο Αλέκος Συσσοβίτης

Αλέκος Συσσοβίτης: «Φοβήθηκα μήπως αποκτήσω το πρόβλημα ψυχικής υγείας της μητέρας μου»
1'

O Αλέκος Συσσοβίτης το βράδυ της Τρίτης 23/7 μιλώντας στην τηλεόραση του Action24 αναφέρθηκε στο κίνητρο που του έδωσε το πρόβλημα ψυχικής υγείας της μητέρας του να ασχοληθεί με την υποκριτική αλλά και τον φόβο του μήπως αποκτήσει και ο ίδιος μεγαλώνοντας το ίδιο πρόβλημα.

«Η μητέρα μου είχε διπολική διαταραχή… Ο διπολικός δεν έχει μέτρο στα συναισθήματά του… Αυτή τη ψυχική αστάθεια είναι πάρα πολύ δύσκολο για ένα παιδί να τη διαχειριστή, το ωριμάζει όμως και πάρα πολύ γρήγορα. Δε μπορούμε να βλέπουμε μόνο τη βλάβη που παθαίνουμε από κάτι, πρέπει να δούμε και τι κερδίζουμε από αυτό, όσο παράδοξο και αν ακούγεται.

Εμένα η μητέρα μου με αγαπούσε πάρα πολύ… Αυτό το πράγμα ήταν κίνητρο για μένα για να ασχοληθώ με την υποκριτική. Παρατηρούσα και έψαχνα την ψυχή της μητέρας μου, καταλάβαινα ότι είμαι κομμάτι αυτού… Ανησυχούσα μήπως αποκτήσω κι εγώ τα ίδια ψυχικά προβλήματα. Κάποια στιγμή θυμάμαι ότι με έπιασε μια κρίση πανικού… Πράγματι ανησύχησα μήπως έχω κι εγώ μια τέτοια εξέλιξη γιατί είναι και γονιδιακό,,, Επίσης, επειδή η μητέρα μου πέθανε από Αλτσαχάιμερ, έχω το νου μου και σε αυτό» είπε ο ηθοποιός.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
11:52ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στο Παγγαίο