Δημοσιογράφος αποχώρησε από το Star μετά από 23 χρόνια - Τι συνέβη

Η δημοσιογράφος μετακομίζει στον Alpha

Δημοσιογράφος αποχώρησε από το Star μετά από 23 χρόνια - Τι συνέβη
3'

Μετά τον Στέφανο Κωνσταντινίδη που θα βρίσκεται του χρόνου στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου η Κατερίνα Παπακωστοπούλου ανακοίνωσε πως θα βρίσκεται στο πάνελ της από τον Σεπτέμβριο.

Η δημοσιογράφος έπειτα από 23 χρόνια συνεργασίας με το Star και το ενημερωτικό κομμάτι, αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα της, και όπως ανακοίνωσε μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram, θα αποτελεί μέλος του πάνελ της εκπομπής Super Κατερίνα.

https://www.instagram.com/reel/C9y9nm0Md9E/

«Αγαπημένοι φίλοι, γνωριζόμαστε τηλεοπτικά από πολύ παλιά και σε κάθε μου βήμα σας είχα παρέα! Πρώτα στον Σκάι και στον Αδέσμευτο Τύπο όπου ξεκίνησα με σπουδαίους δασκάλους και από το 1997 και μετά στο star που αγάπησα όσο τίποτα και ήταν το δεύτερο σπίτι μου. Ρεπορτάζ, δρόμος, αποστολές, δελτία, παρουσίαση δελτίων, συμπαρουσίαση εκπομπής, 10 χρόνια webtv…τόσα μεγάλα γεγονότα και σε όλα εκεί παρούσα!

Με επιβραβεύσατε εκατοντάδες φορές και ορκίστηκα στον εαυτό μου πως θα παραμείνω ακέραιη και θα είμαι πάντα το κοριτσάκι που πέρασε στο Πάντειο στο τμήμα των μέσων μαζικής ενημέρωσης. Ήμουν τυχερή γιατί είχα δυο σπουδαίους αγωνιστές γονείς που με έμαθαν να έχω όρια και κόκκινες γραμμές, να μην πατάω επί πτωμάτων, να σέβομαι και να τιμώ τους παλαιότερους και να περιμένω υπομονετικά τη σειρά μου. Είχα την τύχη και τη χαρά να εργαστώ για 28 χρόνια στην πιο ασφαλή και σίγουρη εργοδοσία που μπορεί να έχει μια γυναίκα με παιδί και αναφέρομαι στην οικογένεια Βαρδινογιάννη.

Θα θυμάμαι πάντα με αγάπη την αείμνηστη Μαριάννα. Όλα τα πράγματα στη ζωή κάνουν κύκλους. Και οι κύκλοι κλείνουν αλλά παραμένουν εκεί γιατί είναι η ζωή μας! Πήρα απόφαση να κάνω νέα βήματα και την επόμενη σεζόν θα βρίσκομαι στο πάνελ της Κατερίνας Καινούργιου @katken85 με έναν άνθρωπο που αγαπώ και εμπιστεύομαι, τον επί χρόνια αρχισυντάκτη μου στο star @themismallis και θα ανήκω μετά την καλοκαιρινή μου άδεια στο δυναμικό της @barkingwell_media και στο @nkoklonis στον Alpha.

Κάπου διάβασα ότι πήρα την απόφαση να μεταπηδήσω στο gossip! Nα θυμίσω πως η είδηση θα είναι πάντα είδηση από όποιον χώρο κι αν προέρχεται και δεν τοποθετώ ταμπέλες στην ενημέρωση. Ο κόσμος διψάει για έγκυρη ενημέρωση σε κάθε πεδίο και η ζωή μας τα έχει όλα: και υγεία και φίλους και δουλειά και διασκέδαση και life style & καθημερινότητα!

Οι διαχωρισμοί σε gossip και μη gossip νομίζω είναι μια άλλης εποχής διότι πλέον διεθνώς όλες οι ειδήσεις συνδέονται! Σημασία έχει πως εσύ τοποθετείσαι στα πράγματα. Θα τα λέμε κάθε πρωί λοιπόν και θα τα λέμε όμορφα, αληθινά και διασταυρωμένα όπως τόσα χρόνια άλλωστε! Ευτυχής συγκυρία ότι η αλλαγή στην καριέρα μου έρχεται με τα πρώτα γενέθλια του site μου», έγραψε στην ανάρτησή της η Κατερίνα Παπακωστοπούλου.

katerina_papakostopoulou-1068x752.jpg
Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή