Κατερίνα Παπακωστοπούλου: Αποχωρεί από το STAR για την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Η δημοσιογράφος, μετά από 27 χρόνια, αλλάζει τηλεοπτική στέγη και μετακομίζει στον ALPHA
2'

Ολοκληρώνεται η νέα ομάδα της Κατερίνας Καινούργιου στην εκπομπή «Super Κατερίνα» του ALPHA. Γρηγόρης Γκουντάρας, Γιάννης Πουλόπουλος παραμένουν για να συναντήσουν τον Στέφανο Κωνσταντινίδη και την Κατερίνα Παπακωστοπούλου που μπαίνουν στο team του μαγκαζίνο.

Η ξανθιά δημοσιογράφος φεύγει από το STAR μετά από 27 χρόνια, ενώ την ανακοίνωση έκανε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Αγαπημένοι φίλοι, γνωριζόμαστε τηλεοπτικά από πολύ παλιά και σε κάθε μου βήμα σας είχα παρέα! Πρώτα στον Σκάι και στον Αδέσμευτο Τύπο όπου ξεκίνησα με σπουδαίους δασκάλους και από το 1997 και μετά στο STAR που αγάπησα όσο τίποτα και ήταν το δεύτερο σπίτι μου. Ρεπορτάζ, δρόμος, αποστολές, δελτία, παρουσίαση δελτίων, συμπαρουσίαση εκπομπής, 10 χρόνια webtv…τόσα μεγάλα γεγονότα και σε όλα εκεί παρούσα! Με επιβραβεύσατε εκατοντάδες φορές και ορκίστηκα στον εαυτό μου πως θα παραμείνω ακέραιη και θα είμαι πάντα το κοριτσάκι που πέρασε στο Πάντειο στο τμήμα των μέσων μαζικής ενημέρωσης», έγραψε αρχικά.

«Πήρα απόφαση να κάνω νέα βήματα και την επόμενη σεζόν θα βρίσκομαι στο πάνελ της Κατερίνας Καινούργιου @katken85 με έναν άνθρωπο που αγαπώ και εμπιστεύομαι τον επί χρόνια αρχισυντάκτη μου στο star @themismallis και θα ανήκω μετά την καλοκαιρινή μου άδεια στο δυναμικό της @barkingwell_media και στο @nkoklonis στον ALPHA. Κάπου διάβασα ότι πήρα την απόφαση να μεταπηδήσω στο gossip! Nα θυμίσω πως η είδηση θα είναι πάντα είδηση από όποιον χώρο κι αν προέρχεται και δεν τοποθετώ ταμπέλες στην ενημέρωση. Ο κόσμος διψάει για έγκυρη ενημέρωση σε κάθε πεδίο και η ζωή μας τα έχει όλα: και υγεία και φίλους και δουλειά και διασκέδαση και life style & καθημερινότητα! Οι διαχωρισμοί σε gossip και μη gossip νομίζω είναι μια άλλης εποχής διότι πλέον διεθνώς όλες οι ειδήσεις συνδέονται! Σημασία έχει πως εσύ τοποθετείσαι στα πράγματα… Θα τα λέμε κάθε πρωί λοιπόν και θα τα λέμε όμορφα, αληθινά και διασταυρωμένα όπως τόσα χρόνια άλλωστε», κατέληξε η Κατερίνα Παπακωστοπούλου.