OPEN: Η φωτογράφιση για τη νέα σεζόν – Ποιοι έδωσαν το παρών

Τα άτομα της ενημέρωσης στο OPEN έχουν κλειδώσει για την ερχόμενηχρονιά…

OPEN: Η φωτογράφιση για τη νέα σεζόν – Ποιοι έδωσαν το παρών
1'

Ήσυχοι θα φύγουν για διακοπές αρκετοί από τους παρουσιαστές του OPEN από τον τομέα της ενημέρωσης. Τα στελέχη έχουν δώσει το πράσινο φως σε εκπομπές και δελτία, καθώς το πρόσημο -ειδικά στα μεγάλα γεγονότα- ήταν θετικό.

Σήμερα Τετάρτη, έγινε η πρώτη φωτογράφιση για τη νέα σεζόν με τα πρόσωπα του ενημερωτικού τομέα να ποζάρουν χαμογελαστοί. Εύα Αντωνοπούλου, Ματίνα Παπαδέα, Παναγιώτης Στάθης, Γιάννης Κολοκυθάς, μπήκαν στο στούντιο και οι πρώτες φωτογραφίες ανέβηκαν στα social media.

open-fotografisi

Η Εύα Αντωνοπούλου συνεχίζει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, ενώ στο τιμόνι της πρωινής εκπομπής θα βρεθούν ξανά ο Παναγιώτης Στάθης και ο Γιάννης Κολοκυθάς. Καθημερινά στις 06.00 το πρωί όλες οι ειδήσεις και όλες οι απόψεις παρουσιάζονται στο «Ώρα Ελλάδος». Οι οικοδεσπότες συζητούν, αναλύουν και σχολιάζουν όλα τα κρίσιμα θέματα της ειδησεογραφίας, μαζί με τους πρωταγωνιστές.

eva-antonopoyloy

Να σημειωθεί ότι μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει το ψυχαγωγικό πρόγραμμα του καναλιού. Ακόμη δεν υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις, όμως όπως φαίνεται η Ελένη Τσολάκη έχει «κλειδώσει» την παρουσία της στην πρωινή ζώνη αναζητώντας την ομάδα της. Η Κατερίνα Ζαρίφη πιθανολογείται ότι θα πάει Σαββατοκύριακο, χωρίς όμως να έχουν γίνει επίσημες επαφές και προχωρημένες συζητήσεις.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή