Βάσω Μαζωνάκη: Στη Σκύρο με τον Δημήτρη Μακρυνιώτη μετά την δικαστική διαμάχη με τον αδερφό της

Το ζευγάρι πόζαρε χαμογελαστό στην Σκύρο μετά την δικαστική διαμάχη με τον Γιώργο Μαζωνάκη

Βάσω Μαζωνάκη: Στη Σκύρο με τον Δημήτρη Μακρυνιώτη μετά την δικαστική διαμάχη με τον αδερφό της
1'

Ντόρο προκάλεσε στην ελληνική showbiz η δικαστική διαμάχη του Γιώργου Μαζωνάκη με την αδερφή του Βάσω, με τον τραγουδιστή να την κατηγορεί για οικονομική απάτη εις βάρος του.

Πρόσφατα, ο Γιώργος Μαζωνάκης «άνοιξε» την ψυχή του σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε στην Κατερίνα Καινούργιου και αναφερόμενος στην υπόθεση με την αδερφή του, είπε: «Είναι πολύ μεγαλύτερο το πράγμα από ό,τι ξέρετε. Είναι η αρχή».

Από την πλευρά της, η Βάσω Μαζωνάκη έχει τηρήσει σιωπηλή στάση και παρά τις προσπάθειες των δημοσιογράφων να αποσπάσουν μία δήλωσή της, εκείνη κρατά αποστάσεις και δεν έχει τοποθετηθεί δημόσια.

Μάλιστα, αυτές τις ημέρες η Βάσω Μαζωνάκη κάνει διακοπές στη Σκύρο με τον σύντροφό της, Δημήτρη Μακρυνιώτη, όπως ενημέρωσαν τους διαδικτυακούς τους φίλους μέσω του Instagram.

Tο μεσημέρι της Πέμπτης (25/7) ο γνωστός pastry chef ανήρτησε μια φωτογραφία με την αγαπημένη του, να ποζάρουν αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί στην θάλασσα, ενώ στην λεζάντα της ανάρτησης έγραψε: «Τις καλησπέρες μας από την πανέμορφη Σκύρο...»

https://www.instagram.com/p/C92D0XNtrQs/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή