Βάσω Μαζωνάκη: Στη Σκύρο με τον Δημήτρη Μακρυνιώτη μετά την δικαστική διαμάχη με τον αδερφό της

Το ζευγάρι πόζαρε χαμογελαστό στην Σκύρο μετά την δικαστική διαμάχη με τον Γιώργο Μαζωνάκη
1'

Ντόρο προκάλεσε στην ελληνική showbiz η δικαστική διαμάχη του Γιώργου Μαζωνάκη με την αδερφή του Βάσω, με τον τραγουδιστή να την κατηγορεί για οικονομική απάτη εις βάρος του.

Πρόσφατα, ο Γιώργος Μαζωνάκης «άνοιξε» την ψυχή του σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε στην Κατερίνα Καινούργιου και αναφερόμενος στην υπόθεση με την αδερφή του, είπε: «Είναι πολύ μεγαλύτερο το πράγμα από ό,τι ξέρετε. Είναι η αρχή».

Από την πλευρά της, η Βάσω Μαζωνάκη έχει τηρήσει σιωπηλή στάση και παρά τις προσπάθειες των δημοσιογράφων να αποσπάσουν μία δήλωσή της, εκείνη κρατά αποστάσεις και δεν έχει τοποθετηθεί δημόσια.

Μάλιστα, αυτές τις ημέρες η Βάσω Μαζωνάκη κάνει διακοπές στη Σκύρο με τον σύντροφό της, Δημήτρη Μακρυνιώτη, όπως ενημέρωσαν τους διαδικτυακούς τους φίλους μέσω του Instagram.

Tο μεσημέρι της Πέμπτης (25/7) ο γνωστός pastry chef ανήρτησε μια φωτογραφία με την αγαπημένη του, να ποζάρουν αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί στην θάλασσα, ενώ στην λεζάντα της ανάρτησης έγραψε: «Τις καλησπέρες μας από την πανέμορφη Σκύρο...»

Σχετικές ειδήσεις