Sfera 102.2: Ο Πρώτος Ραδιοφωνικός Σταθμός που κατακτά YouTube Creators Award

Ο Sfera 102.2 είναι ο Πρώτος Ραδιοφωνικός Σταθμός που κατακτά YouTube Creators Award

Sfera 102.2: Ο Πρώτος Ραδιοφωνικός Σταθμός που κατακτά YouTube Creators Award
2'

Το δελτίο τύπου του σταθμού αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε ότι ο Sfera 102.2 έλαβε το βραβείο «YouTube Silver CreatorsAward» για το κανάλι του στο YouTube "Sfera Radio".

Η βράβευση αυτή από την Google, που αποτελεί την πρώτη βράβευση ραδιοφωνικού σταθμού στην Ελλάδα, είναι μια σημαντική αναγνώριση της αδιάλειπτης προσπάθειας και συνέπειας του σταθμού στην παραγωγή οπτικοακουστικού περιεχομένου υψηλής ποιότητας. Μερικά ενδιαφέροντα στατιστικά πίσω από την συγκεκριμένη διάκριση αποτελούν η ραγδαία αύξηση των subscribers του καναλιού κατά 61% μέσα στα τελευταία τρία χρόνια ξεπερνώντας τους 100.000 συνδρομητές, τα συνολικά 106 εκατομμύρια views και τις 4.9 εκατομμύρια ώρες παρακολούθησης των videos του.
Ο Sfera 102.2 έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα μοναδικό ψηφιακό περιβάλλον στο Youtube Channel του, με περιεχόμενο που κερδίζει το ενδιαφέρον του fan base του και που γίνεται σταθερά σημείο αναφοράς, με διαρκείς αναπαραγωγές σε όλα τα μέσα κοινωνικης δικτύωσης.

SFERA-YOUTUBE-v3.jpg

Μερικά από τα πιο πετυχημένα projects του Sfera των τελευταίων χρόνων:

Η «Παρέα στον Sfera» με την Ράνια Κωστάκη: Exclusive Live events με τους μεγαλύτερους Έλληνες καλλιτέχνες, αποκλειστικά για τους ακροατές του σταθμού.


Παρέα στην Άμμο: Καλοκαιρινά Live Sessions αγαπημένων καλλιτεχνών δίπλα στη θάλασσα.


Καλά Πήγε Αυτό: Οι πιο ανατρεπτικοί καλεσμένοι στο studio έρχονται αντιμέτωποι με «άβολες» (ή και όχι) ερωτήσεις και ιδιαίτερα challenges.


«Πάρε Πασσά μου»: Ο Θανάσης Πασσάς σε ξεκαρδιστικές περιπέτειες, κάνει όλα όσα θα θέλαμε να κάνουμε ή να πούμε εμείς, αλλά διστάζουμε.

Proino Sfera Highlights: Η αγαπημένη πρωινή ραδιοφωνική παρέα στις πιο fun στιγμές της μέσαστο studio του Sfera.

Θέλουμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη προς όλους τους ακροατές και θεατές που μας στηρίζουν και αλληλεπιδρούν καθημερινά με τα videos μας και δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να εμπλουτίζουμε το κανάλι μας με νέο και συναρπαστικό περιεχόμενο.

Με εκτίμηση,

Η Ομάδα του Sfera 102»

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή