Ορφέας Αυγουστίδης: Η σπάνια φωτογραφία με τον 3,5 ετών γιο του

Το στιγμιότυπο που μοιράστηκε ο Ορφέας Αυγουστίδης με τους διαδικτυακούς του φίλους

Ορφέας Αυγουστίδης: Η σπάνια φωτογραφία με τον 3,5 ετών γιο του
2'

Μπορεί να μην συνηθίζει να δημοσιεύει φωτογραφίες με τον γιο του, ωστόσο, το απόγευμα της Τετάρττης (24/7), ο Ορφέας Αυγουστίδης προχώρησε σε μια τρυφερή ανάρτηση με τον μικρό Αχιλλέα Κωνσταντίνο.

Στην φωτογραφία φαίνονται μπαμπάς και γιος να αγναντεύουν τη θάλασσα, ενώ κρατιούνται χέρι – χέρι. «Δεν χρειάζονται λέξεις» σχολίασε στο hashtag ο Ορφέας Αυγουστίδης.

https://www.instagram.com/p/C90Nt3jIKGs/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σε εξομολόγηση που είχε κάνει για την σύντροφό του στο «Ενώπιος Ενωπίω», ο Ορφέας Αυγουστίδης είχε αναφέρει: «Η Γεωργία πια είναι τα περισσότερα πόδια του τραπεζιού, εκεί που ήθελα πάντα να είμαι εγώ το τραπέζι και όλα τα πόδια να είναι δικά μου. Ήθελα δηλαδή να μην μπορεί κανένας να πάρει κάτι που να μην έχω εγώ τον έλεγχο. Πια γενναιόδωρα της έχω δώσει ένα κομμάτι από αυτό γιατί θέλω να φοβάμαι να μην πάθει κάτι».

«Συναντηθήκαμε μέσα από την ανάγκη μας να είμαστε ξέγνοιαστοι, να παίζουμε, να μιλάμε. Είδα στα μάτια της έναν άνθρωπο που δονείται και συγκινείται από την Τέχνη, ακόμα κι αν είναι έξω από την δική μας δουλειά. Η Γεωργία έχει αυτό που θέλω και γω να ξαναγίνω. Έχει μια παιδική αθωότητα ανεπιτήδευτη που πια εγώ προσπαθώ να βρίσκομαι σε αυτή την περιοχή προκειμένου να είμαι έτσι επάνω στη σκηνή και θέλω να είναι πια αυτός ο στόχος μου. Η Γεωργία μου δείχνει τον δρόμο. Οπότε αυτά είναι πράγματα που ήταν εκεί και είχα ευτυχώς την ψυχραιμία να τα δω. Ταυτόχρονα με ανακουφίζει, με κάνει και γελάω, μου αρέσει να κάνω ό,τι μου άρεσε να κάνω και μόνος μου αλλά πια θέλω να τα κάνω μόνο με την Γεωργία και αυτό είναι τέλειο», είχε αποκαλύψει ο Ορφέας Αυγουστίδης.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή