Η κατάρα των ριάλιτι: Εννιά παίκτες πέθαναν ξαφνικά

Ο θάνατος της Ντέμης Γεωργίου άνοιξε ξανά τον «μαύρο» φάκελο

Η κατάρα των ριάλιτι: Εννιά παίκτες πέθαναν ξαφνικά
4'

Κοινός παρονομαστής των προσώπων, που αναφέρονται στο κείμενο, είναι ότι συμμετείχαν σε επιτυχημένες εκπομπές στην τηλεόραση. Όλοι τους έφυγαν νωρίς από τη ζωή, αφήνοντας πίσω τους πόνο και στεναχώρια. Ας δούμε λοιπόν τους εννιά παίκτες ριάλιτι, που το νήμα της ζωής τους κόπηκε άδικα.

Ντέμη Γεωργίου

Άπαντες σοκαρίστηκαν με το πώς έχασε τη ζωή της πριν από λίγες ημέρες η Ντέμη Γεωργίου. Η 39χρονη υπέστη βακτηριακή λοίμωξη στην Πάρο, όπου εργαζόταν ως chef σε εστιατόριο. Οι γιατροί τόσο του κέντρου υγείας της Πάρου, όσο και του Γενικού Κρατικού της Νίκαιας, στο οποίο μεταφέρθηκε μία μέρα μετά με ελικόπτερο, έκαναν τα πάντα για να τη σώσουν, ωστόσο η κατάστασή της ήταν μη αναστρέψιμη.

Την Ντέμη Γεωργίου την παρακολουθούσαμε στον 4ο κύκλο του τηλεοπτικού διαγωνισμού μαγειρικής του Star, όπου κατάφερε να φτάσει πολύ ψηλά, παρά το γεγονός ότι έφτιαχνε vegan πιάτα. Μέχρι τότε δεν είχαμε δει άλλη vegan μαγείρισσα.

ntemi-georgiou-3.jpg

Ερμής Καραγιάννης

Απέραντη θλίψη είχε προκαλέσει η τραγική είδηση πως ο Ερμής Καραγιάννης, που είχε λάβει μέρος στο GNTM 3, αυτοκτόνησε σε ηλικία μόλις 23 ετών.

Όπως έγινε γνωστό το νεαρό μοντέλο ζούσε με τον πατέρα του, ο οποίος προσπάθησε χωρίς επιτυχία να τον εμπoδίσει.

Manolo

Ο Manolo, που γνωρίσαμε μέσα από τα βίντεό του στο TikTok, αλλά και από τις auditions του X-Factor, όπου έγινε viral τραγουδώντας το «Αεράκι» της Ελένης Φουρέιρα, πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 26 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατά κόσμον Μανώλης Βαβουράκης, αντιμετώπιζε αναπνευστικά προβλήματα. Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή ο Αλέξανδρος Κοψιάλης.

manolo.jpg

Ελένη Καριολάκη

Η Ελένη Καριολάκη ήταν μία από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες που πέρασαν από το «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» του ΑΝΤ1, ενώ είχε κάνει αίσθηση και με τις εμφανίσεις της στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια. Τον Νοέμβριο του 2023, άφησε την τελευταία της πνοή ξαπλωμένη στο ντιβάνι του δωματίου της. Ο θάνατός της διαπιστώθηκε μετά από καταγγελίες που έκαναν γείτονες για έντονη δυσοσμία στο διαμέρισμά της. Μέχρι εκείνη τη στιγμή ο σύζυγός της δεν είχε καταλάβει πως έχει φύγει από τη ζωή.

Πάνος Ζάρλας

Στις 31 Μαΐου του 2019, ανήμερα των γενεθλίων του, ο 28χρονος τότε Πάνος Ζάρλας σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα στη Λεωφόρο Συγγρού. Την ώρα που επέστρεφε από το πάρτι για τα γενέθλιά του με τη μηχανή του, ο νικητής του πρώτου «Power of love» -που δε φορούσε κράνος- έπεσε με μεγάλη ταχύτητα στις προστατευτικές μπάρες, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ακαριαία.

Γιώργος Νάιδας

Άλλος ένα παίκτης ριάλιτι που έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο ήταν ο Γιώργος Νάιδας. Στις 6 Αυγούστου του 2008 έχασε τον έλεγχο της μηχανής του, πέφτοντας σε σκονάκι της Νάξου. Ήταν 34 ετών. Τον γνωρίσαμε από το σύντομο πέρασμά του από το «Bar» του Mega. Αν και έμεινε μόλις τρεις μέρες στο ριάλιτι, κατάφερε να αφήσει το στίγμα του.

Γιάννης Βάκρινος

Ο Γιάννης Βάκρινος συστήθηκε στο κοινό το 2003 μέσα από τη συμμετοχή του στη «Φάρμα». Ο επιχειρηματίας και πατέρας δύο παιδιών, ενέπλακη σε τροχαίο δυστύχημα με το αυτοκίνητό του και για 20 μέρες έδινε μάχη για τη ζωή του στο νοσοκομείο. Τελικά, δεν τα κατάφερε με τον επίλογό του να γράφεται στις 20 Αυγούστου του 2012.

Τάσος Μπερδέσης

Ο Τάσος Μπερδέσης, νικητής του ριάλιτι του Epsilon «Survival Secret» το 2017 και γνωστός πυγμάχος, έπεσε νεκρός σε καρτέρι θανάτου στη Βάρη. Στις 31 Μαΐου άγνωστοι τον πυροβόλησαν με καλάσνικοφ στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου 22.

Τζώρτζης Μονογυιός

Ο Τζώρτζης Μονογυιός δεν πρόλαβε να χαρεί το πολυτελές αυτοκίνητό του, μάρκας Ferrari, καθώς την ημέρα που το οδήγησε για πρώτη φορά, συνέβη το μοιραίο. Το τροχαίο που κόστισε τη ζωή στον 45χρονο, έγινε τον Ιανουάριο του 2022, στα Πηγαδάκια Βούλας, στο ύψος των Αλκυονίδων. Ο Τζώρτζης Μονογυιός είχε συμμετάσχει το 2003 στο reality «The Wall» του Ant1.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή