Μπρους Σπρίνγκστιν: Γάμος με τις ευλογίες του «αφεντικού»

Ενα ζευγάρι ζήτησε τη φυσαρμόνικα του Μπρους Σπρίνγκστιν, στη συναυλία του στο Λονδίνο, για να παντρευτούν κι εκείνος, ασφαλώς, την έδωσε 

Μπρους Σπρίνγκστιν: Γάμος με τις ευλογίες του «αφεντικού»

Ο Μπρους Σπρίνγκστιν

2'

Χαλάει χατίρι το «αφεντικό» στους θαυμαστές του; Όχι, δεν χαλάει. Αυτό έκανε και χθες Πέμπτη στη συναυλία του στο Γουέμπλεϊ και ένα ζευγάρι παντρεύεται με την ευλογία του. Κατά τη διάρκεια της ερμηνείας του τραγουδιού του, «Promised land», ο Μπρους Σπρίνγκστιν κατέβηκε από τη σκηνή για να συναντήσει τους θαυμαστές του στην πρώτη σειρά. Εκεί παρατήρησε ένα μικρό πλακάτ που κρατούσε μια κοπέλα το οποίο έγραφε «ο σύντροφός μου θα μου κάνει πρόταση γάμου αν του δώσεις τη φυσαρμόνικά σου». Ο Μπρους δεν δίστασε λεπτό, πήρε το πλακάτ στα χέρια του, το έδειξε στην κάμερα για να το δει όλο το στάδιο και έδωσε τη φυσαρμόνικά του στον μέλλοντα γαμπρό. Τους έσφιξε τα χέρια μέσα σε δυνατά χειροκροτήματα και επευφημίες και το ζευγάρι πλέον οδεύει προς την τελική ευθεία πριν περάσουν τα «δεσμά του γάμου».

Σε άλλα νέα που αφορούν στον Αμερικανό ρόκερ, ο Σπρίνγκστιν έγινε δισεκατομμυριούχος με τη βούλα του Forbes καθώς η περιουσία του πλέον φτάνει το 1,1 δις. δολάρια.

Παράλληλα, τον προσεχή Οκτώβριο θα γίνει διαθέσιμο στο Disney+ και το Hulu το ντοκιμαντέρ «Road diary: Bruce Springsteen and the E Street Band» που επικεντρώνει στην τωρινή περιοδεία του.

Τέλος, ο Σπρίνγκστιν έγινε πρόσφατα μέλος της Ακαδημίας Ivor Novello, ο πρώτος Αμερικανός που του απονέμεται ο τίτλος. Ο Πολ Μακάρτνεϊ, ο Ελτον Τζον, η Κέιτ Μπους και η Ανι Λένοξ είναι μέλη της Ακαδημίας. «Αν και γεννήθηκα στις ΗΠΑ, στα 16 μου ήθελα με κάθε τρόπο να ήμουν Βρετανός. Είχα μάλιστα και μια αρκετά καλή fake αγγλική προφορά, τουλάχιστον αυτό μου έλεγαν τα κορίτσια στο ταμείο στο σούπερ μάρκετ που ψώνιζα», είχε πει στην ομιλία του ο Σπρίνγκστιν.

Δείτε τα βίντεο:

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή