Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά: Πώς θα ενωθεί η ιστορία των νέων επεισοδίων με τον πρώτο κύκλο

Υπάρχει ένας ήρωας που θα αποτελέσει συνδετικό κρίκο ανάμεσα στον πρώτο και δεύτερο κύκλο στη Μάγισσα.
2'

Με μεγάλο ενδιαφέρον περιμένουν οι φανατικοί της σειράς «Η Μάγισσα» τη δεύτερη σεζόν, που θα φέρει τον τίτλο «Μάγισσα-Φλεγόμενη καρδιά». Μέχρι τώρα, οι τηλεθεατές, που καθηλώθηκαν, αναρωτιούνταν για το πώς θα συνδεθεί ο πρώτος με τον νέο κύκλο που θα αποτελεί prequel.

Όπως φαίνεται, ένας ήρωας θα είναι ο συνδετικός κρίκος. Το πρώτο επεισόδιο της νέας χρονιάς θα μάς μεταφέρει στο 1910, όπου ο Ανδρέας Λάσκαρης, ο δισέγγονος της Θεοφανώς, επιστρέφει στη γενέτειρά του, τη Μάνη, με σκοπό να πουλήσει τον πύργο της οικογένειάς του. Εκεί, θα ανακαλύψει ένα παρελθόν που αγνοούσε.

Μέσα από την αναζήτηση για τους προγόνους του, θα βρεθεί αντιμέτωπος με έναν γρίφο, που αν τον λύσει, θα ελευθερώσει τη γενιά του από το χάρισμα-κατάρα. Τα βήματά του θα τον οδηγήσουν πίσω στον χρόνο, στο 1710, τότε που οι δυνάμεις του καλού και του κακού δημιουργήθηκαν και συγκρούστηκαν για πρώτη φορά. Μαζί του, θα φτάσουμε κι εμείς στη αρχή της ιστορίας… Τον ρόλο του Ανδρέα Λάσκαρη ενσαρκώνει ο Κωνσταντίνος Γεωργαλής.

Τα γυρίσματα, να σημειωθεί, έχουν ξεκινήσει εδώ και εβδομάδες και το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να το παρακολουθήσει από τον ερχόμενο Οκτώβριο. Μαρία Κίτσου, Μελέτης Ηλίας, Γιούλικα Σκαφιδά, Σπύρος Χατζηαγγελάκης, Γιάννης Ποιμενίδης, Σπύρος Τσεκούρας, Ελένη Σακκά, είναι λίγοι μόνο εκ των πρωταγωνιστών. «Οπως η μέρα συνυπάρχει με τη νύχτα, η αγάπη με το μίσος, το καλό με το κακό, έτσι και για κάθε Κυπριανή θα υπάρχει πάντα μια Θεοφανώ. Κι αυτή η αλυσίδα δεν θα σπάσει ποτέ… Θα τη συναντάμε από την αρχή… μέχρι το τέλος του κόσμου. Στην αρχή αυτής της αλυσίδας είναι το επόμενο ταξίδι. Στο μακρινό 1710, στην ενετοκρατούμενη Μάνη. Εκεί όπου οι δύο αυτές δυνάμεις δημιουργήθηκαν και συγκρούστηκαν για πρώτη φορά.

Μια σύγκρουση που άφησε ανεξίτηλα σημάδια στις γενιές που ακολούθησαν. Η ίδια αλυσίδα θα μας οδηγήσει μέχρι το 1910, που ένας απόγονος προσπαθεί να βρει τις απαντήσεις για ένα χάρισμα που μπορεί να είναι, τελικά, κατάρα. Θα είναι, όμως, το τέλος του ταξιδιού; Σταματάει ποτέ, στ’ αλήθεια, αυτό το ταξίδι;», αναφέρεται στο σημείωμα που δόθηκε από το συγγραφικό δίδυμο.

Ο Λευτέρης Χαρίτος είχε, με τη σειρά του, αποκαλύψει: «Είναι διαφορετική ιστορία και άλλης λογικής. Είναι πολύ πιο “crime” ιστορία, πιο εσωτερική, η μαγεία παίζει πρωτεύοντα ρόλο. Επειδή αναφερόμαστε στην Ενετοκρατία, υπάρχουν πρωταγωνιστικοί ρόλοι που έρχονται από τη Βενετία, γιατί υπάρχει ιταλικό στοιχείο».