Κιμ Καρντάσιαν: Δηλώνει έτοιμη να κυβερνήσει μια χώρα επειδή είδε... τη σειρά «The Crown»

Η Κιμ Καρντάσιαν δηλώνει πιο έτοιμη από ποτέ να κυβερνήσει μια χώρα και έχει... ισχυρά επιχειρήματα
1'

Η Κιμ Καρντάσιαν δηλώνει πιο έτοιμη από ποτέ να κυβερνήσει μια χώρα, αφού όπως ανέφερε έχει παρακολουθήσει ολόκληρη την σειρά «The Crown» και έχει λάβει, όπως δηλώνει, τις απαραίτητες γνώσεις για να αναλάβει την διακυβέρνηση μιας χώρας.

Πιο συγκεκριμένα, στο φινάλε της 5ης σεζόν των «The Kardashians», η Κιμ Καρντάσιαν αναλογιζόταν τη χρονιά που πέρασε και όλα όσα κατάφερε μέσα σε αυτή και αστειευόμενη αποκάλυψε, ότι αισθάνεται σίγουρη για τα προσόντα της στη διακυβέρνηση της χώρας της. «Δεν θα πω ψέματα: μόλις είδα την τελευταία σεζόν και ολοκλήρωσα το «The Crown». Θα μπορούσα να κυβερνήσω πλήρως μια χώρα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η 43χρονη δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας, σημείωσε μεταξύ άλλων πως εστιάζει στο να είναι μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού της, καθώς συνεχίζει να εξελίσσεται στην καριέρα της. «Αυτή η χρονιά ήταν τόσο καλή. Μπαίνω στην εποχή της ηθοποιού που κρύβω μέσα μου. Δεν είχα ιδέα ότι αυτό θα συνέβαινε. Πήρα λίγο χρόνο για να επικεντρωθώ πραγματικά στο να γίνω η καλύτερη μητέρα που θα μπορούσα να είμαι», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Σχετικές ειδήσεις