Γιώργος Παπαγεωργίου: «Είμαι αγχωμένος για το πώς θα προστατεύσω την κόρη μου στην εποχή μας»

Η εξομολόγηση του Γιώργου Παπαγεωργίου για την κόρη του 
Instagram
1'

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΙ «Summer's Cool» παραχώρησε ο Γιώργος Παπαγεωργίου, ο οποίος, μεταξύ άλλων, μίλησε για την σχέση του με τη Δανάη Μιχαλάκη, την κόρη του και τις ανησυχίες του ως πατέρας που μεγαλώνει κόρη στη συγχρονη κοινωνία.

«Ήθελα πολύ να γίνω πατέρας. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που έχω κάνει κοριτσάκι. Είμαι αγχωμένος για το πώς θα μπορέσω να προστατεύσω την κόρη μου στην εποχή μας, θέλω να έχει μια καλύτερη τύχη. Πιστεύω είμαστε μία γενιά, όπου θα φέρει μια σημαντική αλλαγή ακριβώς σε αυτό το κομμάτι, της ισότητας και της αποδοχής της διαφορετικότητας», είπε αρχικά ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

«Εμάς μπορώ να σου πω ότι δεν μας επηρέασε η γέννηση του παιδιού σε κάτι αρνητικό, ίσα ίσα. Της κάνω εκπλήξεις, της γράφω τραγούδια, βγαίνουμε έξω για ραντεβού, προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι κάναμε ως ζευγάρι και νομίζω ότι κάπως έτσι διατηρείται η φρεσκάδα, το χιούμορ, ο αλληλοσεβασμός και η αγάπη μέσα σε ένα ζευγάρι», πρόσθεσε στη συνέχεια ο ηθοποιός.

«Κάποια στιγμή θέλουμε πολύ να συνεργαστούμε με την σύζυγό μου, αλλά δεν έχει έρθει ακόμα η κατάλληλη τηλεοπτική πρόταση», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Σχετικές ειδήσεις