OPEN: Η καλοκαιρινή εκπομπή του καναλιού – Πότε κάνει πρεμιέρα

Το OPEN δεν σταματά την πρωινή ενημέρωση ούτε το καλοκαίρι
2'

Το φετινό καλοκαίρι κάποια από τα κανάλια αποφάσισαν να μην έχουν ζωντανό πρόγραμμα. Το OPEN, όμως, δεν σταματά την ενημέρωση. Από τη Δευτέρα 29 Ιουλίου και όλο τον Αύγουστο, το καθημερινό ραντεβού με την ανεξάρτητη και αξιόπιστη ενημέρωση θα αρχίζει στις 06.00 το πρωί.

Το ειδησεογραφικό στίγμα της ημέρας με ρεπορτάζ και θέματα που ζητούν απαντήσεις. Όλη η επικαιρότητα, συνεντεύξεις και αναλύσεις, πρωταγωνιστούν στην καλοκαιρινή έκδοση της εκπομπής «Ώρα Ελλάδος». Στην παρουσίαση της εκπομπής θα είναι η Μίνα Καραμήτρου ο Γιάννης Φώσκολος, ο Χρήστος Τσιγουρής, η Χρύσα Φώσκολου, ο Γιώργος Κρατημένος.

Στον ΣΚΑΪ, αντίστοιχα, με τις ενημερωτικές εκπομπές «Πρωινή Ενημέρωση», «Newsroom» και «Online» σπονδυλώνεται το πρόγραμμα για τη θερινή περίοδο.

Το MEGA κρατά ανοιχτές τις κεραίες του στην κοινωνία και το καλοκαίρι. Με αμείωτο ρυθμό και την αξιοπιστία που τη διακρίνει, η «Κοινωνία Ωρα MEGA» συνεχίζει να μεταφέρει κάθε πρωί στις 06.00 την πρώτη ολοκληρωμένη εικόνα της ημερήσιας ειδησεογραφίας. Από τη Δευτέρα 15 Ιουλίου στην παρουσίαση του ενημερωτικού μαγκαζίνο θα εναλλάσσονται η Στέλλα Στυλιανού, ο Νικήτας Κορωνάκης, η Βελίκα Καραβάλτσιου, ο Σωτήρης Μπολάκης, ο Ζήσης Μούσιος, η Τζωρτζίνα Μαλλιαρόζη και θα καταγράφουν την επικαιρότητα όπως αυτή διαμορφώνεται καθημερινά. Με θετική διάθεση, η «Κοινωνία Ωρα MEGA», στη θερινή εκδοχή της, δημιουργεί τη βάση για ένα δυνατό και καλά ενημερωμένο ξεκίνημα της ημέρας. Πολιτική, οικονομία, διεθνείς ειδήσεις, συνδέσεις με σημεία της Ελλάδας όπου χτυπά ο παλμός του καλοκαιριού, προτάσεις διασκέδασης και όσα μπορούν να ελαφρύνουν τη διάθεση θα βρίσκονται στην ατζέντα της εκπομπής.

Στην ΕΡΤ1, όλο το καλοκαίρι θα συνεχιστεί η καθημερινή ενημερωτική εκπομπή «Συνδέσεις» με τους δύο παρουσιαστές Κώστα Παπαχλιμίντζο και Χριστίνα Βίδου να παίρνουν εναλλάξ άδεια. Οι οικοδεσπότες συνδέονται με την Ελλάδα και τον κόσμο και μεταδίδουν ό,τι συμβαίνει και ό,τι μας αφορά και επηρεάζει την καθημερινότητά μας. Μαζί τους, το δημοσιογραφικό επιτελείο της ΕΡΤ, πολιτικοί, οικονομικοί, αθλητικοί, πολιτιστικοί συντάκτες, αναλυτές, αλλά και προσκεκλημένοι, εστιάζουν και φωτίζουν τα θέματα της επικαιρότητας.

Τα Σαββατοκύριακα, ο Δημήτρης Κοτταρίδης «Από τις έξι» συναντά τη Νίνα Κασιμάτη. Εναλλάξ τη θερινή περίοδο, προκειμένου να καταφέρουν να φορτίσουν τις μπαταρίες τους για την ερχόμενη σεζόν, παρουσιάζουν την ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ με ειδήσεις, ιστορίες, πρόσωπα, εικόνες και, φυσικά, πολύ χιούμορ.










Σχετικές ειδήσεις