Παντελής Παντελίδης: Σπαράζει η ανάρτηση της μητέρας του για την γιορτή του

Μία τρυφερή ανάρτηση για την ονομαστική εορτή του Παντελή Παντελίδη έκανε η μητέρα του οχτώ χρόνια από τον θάνατό του

Παντελής Παντελίδης: Σπαράζει η ανάρτηση της μητέρας του για την γιορτή του
1'

Οχτώ χρόνια συμπληρώθηκαν φέτος από τον τραγικό θάνατο του Παντελή Παντελίδη σε τροχαίο δυστύχημα και η πληγή παραμένει ανοιχτή για την οικογένειά του.

Η μητέρα του δημοφιλούς τραγουδιστή, Αθηνά Παντελίδη, με αφορμή την γιορτή του Αγίου Παντελεήμονος, σήμερα, 27 Ιουλίου, έκανε μία συγκινητική ανάρτηση, δείχνοντας ξανά πόσο επώδυνη είναι η απώλειά του γιου της.

«Κάθε μέρα ,κάθε ώρα ,κάθε λεπτό,κάθε δευτερόλεπτο.Εσενα και μονο εσένα .Χρονια αγγελικά γιαβρι μου», έγραψε η Αθηνά Παντελίδη στην ανάρτησή της.

https://www.instagram.com/p/C96xjv3I-hf/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μετά το τροχαίο που στέρησε τη ζωή του Παντελή Παντελίδη μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Μίνα Αρναούτη αποκαλύπτοντας: «Την αποζημίωση τη ζητάω όχι για να κάνω διακοπές αλλά γιατί έχω κάνει κάποια έξοδα 5 μήνες στο νοσοκομείο. Η μαμά μου άφησε τη δουλειά της στη Μυτιλήνη για να είναι μαζί μου. Το δικαστήριο δεν ενέκρινε ότι έχω απώλεια εισοδήματος πρωτόδικα γιατί δεν με είχαν ασφαλίσει στο μαγαζί που δούλευα.

Το δικαστήριο μου έδωσε λιγότερα από 90.000 ευρώ που ζήτησα για τα χειρουργεία. Είναι πολλά τα χρήματα που διεκδικώ για 17 χειρουργεία; Έχω βάλει το μέγιστο σαν ποσό αλλά δεν θα το πάρω φυσικά.», συμπλήρωσε η Μίνα Αρναούτη.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή